Ledeboer & Huis van Bewaring

ALL-IN 4-gangendiner incl. overnachting, ontbijt en late check out in hartje Almelo

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 124.50 € 178.50Te reserveren t/m 25 april 2020
Originele prijs € 178.50
Korting 30%
Je voordeel € 54.00

Unieke combinatie deal: ALL-IN 4-gangendiner incl. overnachting met ontbijt voor maar € 124,50 per persoon!


Een authentieke sfeer in een modern jasje, dat is wat restaurant Ledeboer uniek maakt. In het voormalige bankiershuis van de firma (Helmich) Ledeboer & Co uit 1909 in Almelo, word je compleet in de watten gelegd. In het oude bankgebouw zijn nog steeds de bijzondere elementen, zoals de kluizen terug te vinden. 


De keukenbrigade werkt zoveel mogelijk met producten uit de streek. Dat Ledeboer een restaurant is voor de echte fijnproever blijkt wel uit het feit dat zij bekroond zijn met een Bib Gourmand, wat staat voor een uitstekende prijs-kwaliteit. Ook hebben zij een vermelding in de Lekker gids top500!


Na het fantastische diner is het tijd voor het tweede deel van deze aanbieding, namelijk een bijzondere overnachting inclusief ontbijt bij het Huis van Bewaring. Hier logeer je in een ambiance die je nergens anders vindt! Het hotel is gevestigd in een voormalige gevangenis. Elke kamer heeft een uniek design en is vernoemd naar de kamers in de gevangenis. Zo overnacht je bijvoorbeeld in de celblok suite, portier kamer of cipier suite. En dat allemaal dat op loopafstand van het centrum van Almelo! 


Je start jouw culinaire avontuur bij restaurant Ledeboer (Wierdensestraat 2 in Almelo) en sluit de avond af bij hotel Huis van Bewaring (Marktstraat 7 in Almelo) waar de volgende ochtend ook een ontbijtje voor je klaar staat! 


Nieuwsgierig geworden naar deze combinatie deal? Reserveer dan snel dit ALL-IN 4-gangendiner bij Ledeboer gevolgd door een overnachting met ontbijt bij Huis van Bewaring voor slechts € 124,50 per persoon! 


LET OP: Een geldig legitimatiebewijs (paspoort/ID-kaart/rijbewijs) dient meegenomen te worden. • Te reserveren t/m 25 april 2020

 • Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag

 • Late check out t/m 12 uur

 • Naast de bevestiging vanuit HEERLIJK.nl zal het restaurant de reservering definitief bevestigen ivm de beperkte plekken 

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs á € 124,50 geldt per persoon, en de aanbieding is alleen te reserveren per 2 personen

 • Na ontvangst vooruitbetaling is de reservering gegarandeerd en kan deze niet meer gewijzigd en/of geannuleerd worden

 • ALL-IN omvat: aperitief, vier bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee

 • Inchecken kan tussen 15:00 en 22:30

 • Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Wierdensestraat 2
Wierden Almelo
nederland
10 1 Uitmuntend
9.3
Eten
9.7
Service
9.7
Sfeer
9.7
Gastvrijheid
 • 9

  Ren

  2e kerstavond heerlijk gegeten, gerechten waren allen een streling voor de tong en een lust voor het oog. Opvallend was de prettige akoestiek, volle zaal maar geen hinder van overige gasten. Vriendelijke en correcte bediening. Wijnen die bijpassendend werden geserveerd ook allen goed. Kortom genoten en voor herhaling vatbaar.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 december 2019
 • 9.75

  WenStef

  We hebben een heerlijke avond gehad. Mooie gerechten met fantastische bijpassende wijnen! Fijne sfeer en een opvallend goede akoestiek: Het restaurant was vol, maar we konden prima met elkaar praten. Absoluut een aanrader!
  9
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 december 2019
 • 10

  Ellie Barendregt

  Eten bij Ledeboer en slapen bij huis van bewaring Het restaurant was helemaal top,ondanks de aanbieding kregen we toch volledige service en aandacht.en meer dan we verwacht hadden Het hotel hadden wij misschien iets te hoge verwachting van en ook de temperatuur werkte niet mee 39graden ,maar wel een leuke ervaring.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  26 juli 2019