MOS*

Culinair spannende 4-gangenlunch in intieme sfeer

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 35.00 € 50.00Te reserveren t/m 30 april 2020
Originele prijs € 50.00
Korting 30%
Je voordeel € 15.00

Spectaculaire 4-gangenlunch in hartje Amsterdam voor slechts € 35,- per persoon!


Op een steenworp afstand van het Centraal Station ligt MOS Amsterdam. Door de ligging op het uiterste puntje van het IJdok is het uitzicht ronduit spectaculair te noemen! 


Bij MOS draait het om de totale beleving. Dit betekent aangename service, fine dining en een feel good sfeer. Het interieur doet denken aan Parijs, Marrakech en is ingedeeld in intieme ruimtes.


De Frans-internationale keuken van MOS gebruikt herkenbare producten, maar altijd geserveerd met een spannende twist en vernieuwende combinaties. De keuken werkt met pure, eerlijke seizoensgebonden ingrediënten.


Dat je hier op hoog niveau kunt dineren is ook de culinaire critici niet ontgaan. Sinds 2016 is MOS in het bezit van een Michelinster. Daarnaast is het restaurant door Gault&Millau bekroond met 15 punten en heeft het een plaats in de Lekker gids top 100 bemachtigd. Een mooie prestatie!


Zie jij deze culinaire ervaring aan het IJ wel zitten? Reserveer dan snel deze 4-gangenlunch voor maar € 35,- p.p. • Te reserveren t/m 30 april 2020

 • Te gebruiken op dinsdag t/m vrijdag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


IJdok 185
1013MM Amsterdam
Nederland
10 1 Uitmuntend
9.8
Eten
10
Service
10
Sfeer
10
Gastvrijheid
 • 10

  Tomas

  Mos was echt geweldig. De bediening wa heel professioneel en behulpzaam. De wijnen waren goed uitgekozen en het eten subliem. Een top avond.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  19 februari 2020
 • 10

  Anelya Grant

  We came here for lunch and what a lovely choice that was! Just a simple 4-course menu with a cheese platter instead of dessert, a bottle of reasonably priced buttery white wine and a slow yet respectable pace of the serving kept us entertained, engaged with our meal and allowed us time to dive deep into our conversation. Very pleased with our experience
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  13 februari 2020
 • 9.75

  Hanna Becht

  Van A-Z geweldig!
  9
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  12 februari 2020
 • 10

  Mel

  Gewoon fantastisch!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  6 februari 2020
 • 10

  Richard Gillooly

  Mos ticks all the boxes. Setting, flavor, presentation, service, ambiance, pacing are all first-rate. A world-class Michelin dining experience just a few minutes walk from Centraal Station. I added appertif, wine-pairing, and coffee for an incomparable lunch in an amazing setting. Looking forward to returning with my wife for a romantic dinner.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  25 januari 2020