Crijns

Verrukkelijk 4-Gangendiner incl. aperitief & extra's

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 40.00 € 59.00Te reserveren t/m 2 april 2020
Originele prijs € 59.00
Korting 32%
Je voordeel € 19.00

Geniet van een fantastisch 4-gangendiner incl. aperitief, koffie met friandises een een kleine verrassing van Crijns voor thuis, dit alles voor slechts € 40,-


In een prachtige boerderij in het gezellige Bladel zit Crijns gevestigd. Bij dit restaurant smul je van verrukkelijke gerechten in een aangename en gemoedelijke sfeer. De sympathieke en vakkundige bediening zorgt ervoor dat het jou hier aan niets ontbreekt.


Restaurant Crijns is de plek waar gastvrijheid, gezelligheid en gastronomie samenkomen. Een diner bij Crijns wordt dan ook als een culinair avondje uit vol (h)eerlijke en unieke smaakcombinaties ervaren. De gerechten zijn niet alleen een genot voor je smaak, maar het is ook nog eens heel aantrekkelijk voor het oog! Zo is iedere gang die jou geserveerd wordt prachtig opgemaakt.


In de keuken wordt er gekookt met eerlijke en ambachtelijke producten. Alle gerechten worden met liefde bereid, met passie samengesteld en tot in detail doorontwikkeld. 


Dat de bediening bestaat uit gepassioneerde vakmensen, merk je. Zo heeft iedere gastvrouw/heer uitgebreide kennis over de gerechten, wijnen en dé specialiteit van dit restaurant: kaas! Bij Crijns kun je namelijk je eigen kaasplank samenstellen, waarbij je keuze hebt uit talrijke kazen uit de goedgevulde kaaskast. Eigenaar en Chef Marc Crijns vertelt en adviseert jou hier graag over, vraag er dus vooral naar!


Wacht niet langer en geniet van dit fantastisch 4-gangendiner incl. aperitief, koffie met friandises en kleine verrassing van Crijns voor thuis voor slechts € 40,-



  • Te reserveren t/m 2 april 2020

  • Te gebruiken op maandag, donderdag en zondag

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reserveren via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Sniederslaan 121
5531EK Bladel
Nederland
10 1 Zeer goed
8.3
Eten
8.4
Service
8.2
Sfeer
8.7
Gastvrijheid
  • 8.25

    Lex Baghuis

    Hele fijne avond gehad. Goed eten. Wel lange wachttijden tussen sommige gerechten.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    30 april 2017
  • 8

    Piet van Laarhoven

    Prima eten, aardig personeel.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    24 april 2017
  • 9

    Birgit Wolf

    Prettige bediening, heerlijke gerechten, leuke attentie bij vertrek. Gezellig zitje bij de openhaard waar we het aperitief hebben gedronken en na het diner de koffie. Een echte aanrader voor een heerlijke avond.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    23 april 2017
  • 8.25

    jan theuws

    Heerlijk gevarieerd gegeten. Prettige bediening. Wijn (4,50 per glas) iets aan de prijzige kant. Leuke attentie voor de dames bij het vertrek.
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    3 april 2017
  • 8.5

    Winston Sarrucco

    Een avond uit eten bij Crijns voldoet aan alle verwachtingen die je hebt als je gezellig en lekker uit wilt gaan eten. Lekkere smaakcombinaties, lekkere wijn, vriendelijk personeel; kortom de avond is te kort. Aanrader.
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    3 april 2017
  • 8

    B Van den boom

    Gisteren weze shoppen in Eindhoven en vervolgens naar Crijns een heerlijk 5 gangen dinner gehad de gerechten waren mooi opgemaakt en heerlijk in combinatie meet een wijnargement maakt het helemaal compleet goede wijnen die ook passen bij het gerecht bediening was vriendelijk en had kennis van het vak als afsluiter van het 5 gangen dinner hebben we gekozen voor de kaas man wat is dat een beleving! De chef neemt je mee in de kaaskamer waar allemaal kazen uit heel Nederland liggen en je met trots word verteld waar ze vandaan komen en wat voor kaas het is echt een aanrader! Al met al de moeite waard om daar eens te gaan eten
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    2 april 2017
  • 9

    Joost Gehrels

    Het eten is een echte verrassing, goede smaakjes en eerlijk gekookt. Wijnen helemaal een verrassing met aandacht voor eigen land. Waarom niet!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    19 maart 2017
  • 10

    Jamie

    We hebben een fantastisch avond gehad. Ontzettend vriendelijk en gastvrij mensen, in een leuke ambiance en het eten was heel gevarieerd en heel lekker. Gewoon een echt avond uit en niet alleen wat eten, bijvoorbeeld meegaan met de chef om een selectie uit de 50 Nederlandse kazen te maken!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    19 februari 2017
  • 9

    Jos Walta

    Verrassende smaken, uitstekend wijnarrangement
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    6 februari 2017
  • 9

    Willem Raijmakers

    Samen met onze gasten vonden wij het zeer aangename middag, met een vriendelijke bediening en een zeer smaakvolle lunch. Eenieder heeft zeer genoten!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    18 november 2016
  • 8.75

    Andrea Dresen

    .
    7
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    7 november 2016
  • 9.5

    Erik

    Afgelopen vrijdag een zeer goed diner gehad bij Restaurants Crijns in Bladel. De gehele avond in de tuin gezeten, erg goede uitleg van de sommelier over het bijpassende wijnarrangement, mooie wijn/spijs combinaties. Gekozen voor een extra tussengerecht en kaas als dessert. De kaas mocht zelf gekozen worden uit het ruime assortiment Nederlandse kazen met uitleg van de eigenaar. Echt een geslaagde avond, een absolute aanrader! Bedankt team Crijns!
    9
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    31 mei 2016
  • 8.75

    Arend

    Met vier vrienden heerlijk gegeten en gedronken bij Crijns in Bladel. Een heerlijke gazpacho van asperge vooraf, gevolgd door drie gangen waarin asperges op een mooie manier waren verwerkt, coquilles, kabeljauw en als hoofdgerecht lam. Als dessert gekozen voor kaas, een ruim assortiment van Nederlandse kazen met een Nederlands portje (Trop) erbij. Met name de wijn-spijs combinaties waren erg goed, het wijnarrangement is dan ook zeker aan te raden.
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    30 mei 2016
  • 9

    Femke Rooijen

    Wij hebben heerlijk gegeten, de sfeer was super, gezellig, warm, stijlvol. Bediening heel erg goed.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    29 mei 2016
  • 8.75

    Eva

    Super eten. Aardige gastheer. Sfeer in het restaurant is goed maar niet bijzonder.
    9
    Eten
    10
    Service
    6
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    27 mei 2016
  • 8.75

    Dunja Hoekstra-Gruter

    Wederom gastvrij ontvangen en weer heerlijk gegeten.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    21 mei 2016
  • 7

    A & M

    Kleine porties. ( Zelfs voor kleine eter.) Nagerecht , op verzoek zonder chocolade , was slechts eetlepel koekkruimels met 3 stukjes ( harde ) stoofpeer en klein bolletje ijsachtig iets zonder smaak en paar cranberry's . Kaasplankje was wel uitstekend. De chocolade mousse goed
    7
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    21 november 2015
  • 6.5

    Fontyke

    Wij waren hier voor de eerste keer. Ontvangst erg zakelijk behalve het stel dat voor ons binnenkwam werd hartelijk ontvangen.Snap het verschil niet iedereen is toch een gast. Het eten was niet slecht maar ook niet bijzonder. Al met al duurde het allemaal erg lang. We hebben 4 uur aan tafel gezeten voor een 3 gangen menu.Voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar.
    7
    Eten
    6
    Service
    7
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    20 november 2015
    Bewerkt
  • 8.25

    els

    Zeer goede wijnen. Het eten van goede kwaliteit alleen niet erg verassend.
    7
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    15 november 2015
  • 8

    Toon Damen

    Vriendelijk ontvangst, heerlijk gegeten, lekkere gerechten, voor herhaling vatbaar
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    9 november 2015
  • 6.5

    Hans Beekmans

    Het was te rumoerig, eten was ok. Niet bijzonder, maar goed.
    7
    Eten
    7
    Service
    5
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    7 november 2015
  • 8.5

    lieke Vogels

    Het eten was heerlijk, erg vers en borden mooi opgemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar. Gastvrije mensen!
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    3 juni 2015
  • 8

    JW & Jeanine

    Smaakvolle gerechten met aandacht voor duurzaamheid en streekproducten. Wijnarrangement was goed samengesteld met daarbij enkele bijzondere wijnen. Gastvrj en goede bediening.
    8
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    2 juni 2015
  • 9.25

    Ad Wijgerde

    Na een grote verbouwing is de Hofstee heropend als Crijns, de naam van de uitbater die tevens de chef is. Aan de buitenzijde is er niet zo veel veranderd maar binnen is het zeker een stuk moderner geworden. De openhaard brand in het minder formele loungegedeelte met bar en hoge tafels. De dikke oude balken zijn bewaard, de ander bruine tinten hebben plaats gemaakt voor frisse lichte tinten. De oude boeren plavuizen zijn overigens wel blijven liggen. Achter het loungegedeelte ligt het iets formelere restaurantgedeelte. De tafels zijn hier alle keurig met damast ingedekt, de lange muur, met de vensters naar de keuken, heeft een print met bomen. Hierachter liggen de kleine zaaltjes die voor feestjes en private dining gebruikt worden. Arno Aartsen de sommelier is de vaste waarde voor het gebouw, leuk. Hij ging ons voor naar de loungehoek waar we het aperitief nuttigen. Een witte wijn uit Portugal van het huis Ficada die goed beviel. Ernaast het borrel garnituur, in een schaaltje gemarineerde olijven met ernaast stengels van rettich in een dip van mayonaise met basilicum. Hierna gingen we naar het restaurantgedeelte waar we een ronde tafel kregen met uitzicht op de tuin, prima. Een krokant gebakken zuurdesembolletje werd uitgeserveerd met tomaten tapenade en gezouten boter. De eerste begeleider was een Nederlandse gemaakt van Merzling 2013 van het huis Hof te Dieren, mooie frisse tonen met een elegante afdronk. Op het bord een carpaccio van kabeljauw met een vinaigrette met koriander, verder partjes grapefruit, dungesneden asperge, rolletje zoetzure komkommer en verse friseesla. De smaak van de kabeljauw gaat ietsje verloren in de smaken van het garnituur, de wijn sloot prima aan bij de frisse tonen van de grapefruit, een goede ronde. Uit Libanon een rode wijn van Clos Saint Thomas met Cabernet in de hoofdrol, vol met donker fruit, subtiele kruidigheid en een zwoele afdronk. Uit de keuken een getrancheerde filet van boerderijhert uit Nieuw Zeeland in een eigen jus. Het garnituur bestond uit asperges in een krokant gefrituurd jasje, dubbelgedopte erwten en tuinbonen, quenelles van wortelpuree, frisse sjalottencompote en aardappelpuree. Het hert was keurig gegaard, dit combineerde prima met de pure smaken van het garnituur. De sjalotten compote was erg lekker. De wijn sloot keurig aan en completeerde het gerecht. De chef kwam aan tafel voor de keuze van het nagerecht. Een oude traditie van de Hofstede is de kaasplank die chef Mark Crijns graag voort wil zetten in een eigen stijl. We werden meegenomen naar de ruimte die inmiddels is ingericht met alleen ambachtelijk gemaakte kazen van Nederlandse bodem. Hier weet de chef van alles over te vertellen. Ik geef mijn persoonlijke voorkeuren op en de chef stelde “de kaasplank” samen. Arno had inmiddels een hele speciale port geselecteerd, een jubileum uitgave ter ere van het 100 jarig bestaan van porthuis Barros. Een blend gemaakt van ports met een gemiddelde leeftijd van 65 jaar, de oudste is zelfs 100 jaar. Het aroma lijkt op die van een hele oude cognac, in de mond complex en vitaal met aangename fruitigheid, heerlijk! Ernaast nog een glas Colheita 2000 van Barros die duidelijk minder geconcentreerd was. Op het bord een zestal kazen op volgorde, van licht naar pikant. De opvallendste waren de kaas met lavendel en de geitenkaas uit Heeze. Het garnituur bestond uit drie soorten speciaalbrood en een wekpot met stukjes witlof en kumquat op een lichte siroop gekruid met kardemon. Dit was echt genieten. Bediening was deze middag zeer goed verzorgd met Arno Aartsen in de hoofdrol. Mark Crijns presenteerde zelf zijn gerechten, leuk! Prijs kwaliteit was zeer goed, menu geboekt via de Heerlijk 10 daagse €22,50, huiswijn €4,75, wijnarrangement €13,-, speciale port €9,50 en koffie arrangement €4,75. De insteek van het restaurant is niet om bij de beste restaurants van de streek te behoren met culinaire Haute Cuisine. Maar een allemansvriend te zijn met bovengemiddelde smaakvolle gerechten opgebouwd met pure smaken van mooie, liefst lokale, producten. De kaasplank met alleen mooie Nederlandse producten is in ieder geval een aanrader. We gaan de ontwikkelingen volgen.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    1 juni 2015
  • 8.5

    Dick Vermeulen

    Goede combinatie zeer goed 5 gangen diner in combinatie wijnen en de gastvrijheid van Crijns en zijn mensen
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via
    31 mei 2015