Alma Fine Dining

Elegant en diepgaand ALL-IN 6-gangenmenu

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 100.00 € 145.50Te reserveren t/m 23 april 2020
Originele prijs € 145.50
Korting 31%
Je voordeel € 45.50

Prachtige ambiance in kersvers gastronomisch restaurant! Reserveer nu het ALL-IN 6-gangenmenu voor slechts €100,- p.p.


In het dorpse Oisterwijk in Brabant vind je het geweldige restaurant van Alma. Het restaurant van Alma opende in november 2019 de deuren aan de Lind. Het prachtige pand heeft twee eetgelegenheden: een chique restaurant en een toegankelijke bodega. Het historische pand De Swaen is de huisvesting van het fantastische restaurant.


De partners, Wouter van Laarhoven en Malou Hagenaars, zijn trotse eigenaren van het strak ingerichte restaurant. Dit was al jaren hun ultieme droom. In het fine dining restaurant Alma staan kwaliteit en gastvrijheid centraal. Sterrenchef Wouter van Laarhoven geeft elk gerecht diepgang op een elegante manier. Volgens de Chef-kok kunnen alle borden nieuwe interessante verhalen vertellen. 


Het team van Alma fine dining onder leiding van Wouter en Malou zorgen dat alle gasten voldoende meekrijgen van deze prachtige verhalen met bijpassende wijnen. Alma fine dining wil Oisterwijk weer een kloppend gastronomisch hart geven. Alma zal je verrassen met geweldige combinaties in ongedwongen sfeer. In de zomer zullen de tafels op het balkon ook prachtig gedekt staan.


Benieuwd naar deze nieuwkomer aan de gastronomische top? Reserveer dan snel een ALL-IN 6-gangenmenu voor slechts €100,- per persoon!  • Te reserveren tot 23 april 2020

  • Te gebruiken voor diner op woensdag, donderdag en zondag

  • Te gebruiken voor lunch op zondag

  • Het arrangement bestaat uit: bruisend aperitief, 6-gangenmenu, begeleidende wijnen, tafelwater en koffie of thee met friandises

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


De Lind 45A
5061 HT Oisterwijk
Nederland
    Geen reviews