Mei Wah

Culinaire Chinese recepten tijdens een ALL-IN 5-gangenmenu

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 79.00 € 112.50Te reserveren t/m 24 april 2020
Originele prijs € 112.50
Korting 30%
Je voordeel € 33.50

Geniet van eeuwenoude Chinese recepten tijdens een verrukkelijke ALL-IN 5-gangenmenu bestaande uit dimsum en noodlesoep voor maar € 79,- per persoon!


Sinds de opening in 1965 is Mei Wah een begrip in Eindhoven en omstreken. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van het restaurant. Dat ze bij Mei Wah fantastisch kunnen koken is niet onopgemerkt gebleven! In 2019 is het restaurant door Gault&Millau bekroond tot “Aziatisch restaurant van het jaar”. Eigenaren Taks en Anouk Yuen zijn dolgelukkig met het behalen van deze titel. “Het is een bekroning op ons werk en een geweldige waardering voor de visie van mijn ouders en grootouders”- aldus Taks. 


Het restaurant staat voor kwaliteit en versheid van de gebruikte producten. Dit is één van de redenen dat er geen vetsin wordt toegevoegd in de gerechten. Mei Wah streeft naar een culinaire mix van eeuwenoude Chinese recepten en eigentijdse culinaire creaties. Eigenaar Taks heeft zes favoriete gerechten, welke speciaal voor jou zijn geselecteerd in dit menu! Ook de critici beoordelen dit restaurant erg goed, ze scoren namelijk een nieuw plekje in de Lekker500!


Laat je bij Mei Wah verrassen door het onbekende. Verlaat het restaurant met het "Mei Wah" gevoel; een mooie culinaire ervaring en een herinnering aan gastvrijheid. Reserveer nu een ALL-IN 5-gangenmenu voor maar € 79,- per persoon! • Te reserveren t/m 24 april 2020

 • Te gebruiken voor lunch op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

 • Te gebruiken voor diner op maandag, woensdag en donderdag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Leenderweg 86
5615AB Eindhoven
Nederland
10 1 Zeer goed
8.4
Eten
8.1
Service
7.9
Sfeer
8.2
Gastvrijheid
 • 7.25

  snarf

  De gerechten worden niet warm, maar lauw geserveerd. De kwaliteit van de coquilles liet te wensen over. Had er meer van verwacht.
  6
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  29 november 2019
 • 9

  wendy heesakkers

  Was zeer goed , zoals verwacht
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  18 november 2019
 • 10

  jwoude

  Wij hebben nog nooit zo lekker en authentiek gegeten (zelfs niet bij allerlei sterrenrestaurants). Alles was heerlijk, verassend, en tot in de puntjes verzorgd. Voor de lunch was er zelfs heel veel klandizie. Alles van de voorgestelde wijnen tot de St. Jakobschelpen en kreeft (!) was fantastisch! Dit restaurant geeft een prachtig visitekaartje af, en doet daar veel meer moeite voor (met meer hoogwaardige ingrediënten en verfijnde gerechten) dan de meeste andere collega's in de Heerlijk selectie. Wij waren diep onder de indruk en komen zeker, met familie en gasten, terug.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  5 oktober 2019
 • 7.75

  B Hofman

  Gegevens is dat ik heel veel Aziatisch (buiten de deur) eet. Het proeven of taste wilde ik alhier nog eens proberen. Zouden me toch iets meer moeten kunnen imponeren.
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  26 augustus 2019
 • 8.75

  Joris van den Broek

  We hadden Tak's choice 6 gangen menu. Echt heerlijk gegeten. Aparte gerechten, mooi opgediend. Prima service.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  19 augustus 2019
 • 3.25

  DJ

  N.a.v. de reviews besloten om hier te gaan eten. Helaas werd dit voor ons een deceptie. Bij binnenkomst werden we geholpen door een ober welke vervolgens door een andere ober opzij werd geschoven. Na plaats genomen te hebben wist de ober niet dat wij via heerlijk hadden geboekt, dit was niet bekend en vroeg of wij wel een bevestiging hiervan hadden. Koud 10 minuten binnen kregen we een, volgens de ober, amuse van 3 mosselen voorgeschoteld. Deze waren lekker en kregen er trek van. Daarna volgden op een onproffesionele en rommelige wijze nog 5 kleine, overigens wel smaakvolle, gerechtjes. Na het 5e gerecht bleek dat de amuse ook een gerecht was en waren we dus na het laatse gerecht van lam klaar. Wij waren flabbergasted en vroegen ook maar meteen de stevige rekening. Voor deze toch kleine gerechtjes € 85,- exclusief drank met 2en af te mogen rekenen is stevig aan de prijs. Notabene ook nog met een speciale actie via heerlijk. Wijn is prima maar niet speciaal en ook hier stevig aan de prijs. Al met al een grote teleurstelling en wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar.
  6
  Eten
  1
  Service
  5
  Sfeer
  1
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  16 augustus 2019
 • 8.75

  Jan de Vet

  Het was een copieuze maaltijd van grote klasse. Weer eens wat anders dan de “gewone” chinees. Het waren zes exquisiete gangen en elke gang was een verrassing.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  7 augustus 2019
 • 9.75

  Rinie

  Heerlijk eten . 4 keer vis schaaldieren en 2 keer vlees. In een voor mij mooi tempo. Complimenten
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  5 juli 2019
 • 9

  Joop van Bree

  Taks choice is een geweldig 6 gangenmenu maar voor ons als kleine eters had de lotus beef er uit gemogen, is wel heerlijk, en in de plaats na de lamb een verfrissende afsluiter. Voor de overigens prima sauvignon blanc is 7,50 per glas wel aan de prijs.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  3 juli 2019