Allemansgeest

Ultieme culinaire beleving tijdens een 3-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 31.50 € 45.00Te reserveren t/m 16 mei 2020
Originele prijs € 45.00
Korting 30%
Je voordeel € 13.50

Geniet van HEERLIJKe smaaksensaties tijdens een culinair 3-gangendiner in een prachtige omgeving voor slechts € 31,50 per persoon!


Restaurant Allemansgeest is gelegen aan de Vliet in Voorschoten, met prachtig uitzicht op het water en landerijen. Het restaurant heeft een warme en intieme sfeer en het personeel is vriendelijk en erg behulpzaam. Dit alles zorgt ervoor, dat jij je meteen thuis zult voelen.


De keukenbrigade, onder leiding van Chef-kok Jan van Zuylen, staat garant voor een kwalitatief hoogstaand product. De kookstijl is geraffineerd en daarbij wordt er gebruik gemaakt van dagverse producten die perfect in lijn staan met de seizoenen. Het team is Frans-klassiek geschoold, maar schuwt de moderne aanpak niet. Elke dag wordt gestreefd naar de beste kwaliteit door gebruik te maken van uitsluitend duurzame ingrediënten. De gerechten zijn altijd verrassend, goed afgestemd en rijk van smaak.


Het restaurant heeft naast de smakelijke gerechten, een uitgebreide en bijzondere wijnkaart met originele, toegankelijke en kwalitatief hoogstaande wijnen uit verschillende landen. Sommelier Wessel Houben heeft de wijnkaart met zorg samengesteld en laat zich daarbij adviseren door diverse wijn- en champagnehuizen en wijnimporteurs. 


Dat het restaurant goede kwaliteit oplevert is niet onopgemerkt gebleven. Gault&Millau beoordeelde het restaurant met 12,0 punten en ze hebben een notering in De Lekker gids met een plek in de top 500. Een mooie prestatie! 


Zin in een avondje genieten? Reserveer dan snel dit smaakvolle 3-gangendiner voor slechts € 31,50 per persoon • Te reserveren t/m 16 mei 2020

 • De HEERLIJK aanbiedingsprijs is per persoon

 • Te gebruiken op dinsdag t/m zondag

 • Niet geldig i.c.m. andere acties en/of cadeaukaarten

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Hofweg 55
2251LP Voorschoten
Nederland
10 1 Uitmuntend
9
Eten
9
Service
8
Sfeer
10
Gastvrijheid
 • 9

  Johan Vermeer

  Fantastische plek om je heerlijk culinair te laten verwennen. Wat de keuken je voorschotelt, is met zorg en aandacht bereid. 4 gangen diner van de chef was echt zeer goed. Ik begrijp de eervolle Michelin vermelding: "kwaliteitsvolle keuken". Personeel is goed op de hoogte van wijnen en kan prima een wijnsuggestie geven als het gaat om wijn bij een bepaald gerecht. Aanbevolen.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  28 februari 2020