Het Prentenkabinet High-wine

Uitzonderlijke High-wine in historisch Leiden

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 19.75 € 29.75Te reserveren t/m 25 april 2020
Originele prijs € 29.75
Korting 34%
Je voordeel € 10.00

Geniet van een uitzonderlijke High-wine voor slechts € 19,75 per persoon!


In de prachtige oude Pieterswijk van Leiden, de stad vol grachten met vele bootjes, is restaurant Het Prentenkabinet gevestigd. Het Prentenkabinet is gevestigd en een ouwenoud pand, wat zorgt voor een karakteristieke sfeer. Vanuit dit mooie pand kijk je uit op de monumentale Priesterskerk, een stukje geschiedenis uit de 12e eeuw. 


De koks van deze culinaire topper laten zich inspireren door de Franse en internationale keuken en de bijbehorende streekproducten. Laat je verrassen door het ruime arrangement dat bestaat uit leuke en uiteraard culinaire gerechten. Maak je om jouw allergie vooral geen zorgen, want op verzoek serveert chef-kok Marco Venmans de hapjes van de High-wine ook graag gluten- en lactosevrij voor je.


Het Prentenkabinet is enorm trots op het feit dat zij dit jaar wederom in de Lekker Gids top500 zijn vermeld. Daarnaast is het restaurant verkozen tot beste restaurant van gemeente Leiden. Dat zijn natuurlijk mooie prestaties van het gehele team!


Benieuwd naar dit HEERLIJKE restaurant? Maak dan snel een reservering voor deze High-wine slechts € 19,75!  • Te reserveren t/m 25 april 2020

  • Tot één dag van tevoren te reserveren

  • Reserveren van 15.00 tot 16.00 uur

  • Te gebruiken van maandag t/m zondag

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere acties en dinercheques

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na een reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Kloksteeg 25
2311SK Leiden
Nederland
    Geen reviews