Cuarto Ocho

Spaanse verwennerij van 4 gangen

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 31.50 € 45.00Te reserveren t/m 30 mei 2020
Originele prijs € 45.00
Korting 30%
Je voordeel € 13.50

Beleef de Spaanse cuisine met een HEERLIJK 4-gangendiner voor maar € 31,50 per persoon!


In het pittoreske Willemstad, vind je aan de Voorstraat restaurant Cuarto Ocho. Cuarto Ocho is een authentiek Spaans restaurant met een Baskisch georiënteerde keuken waar het eten, de wijn én de mensen centraal staan. Alles alleen opeten of met elkaar delen, het kan zoals je het zelf wenst. Tijdens een diner kun je diverse gerechten zowel klein als groot bestellen. 


Cuarto OCHO wil zich onderscheiden als een ‘alledaags’ Spaans restaurant met originele gerechten met de allerbeste ingrediënten zoals lokale groenten, vlees van geselecteerd vee uit West-Brabant en België en vis van Schmidt Zeevis in Rotterdam. 


De gerechten worden bereid door de gepassioneerde Spaanse chefs: Ana Patiño Correa en Santi Diaz-Bustamente Ussia (beiden geschoold aan de beste gastronomische opleiding in Spanje). Zij worden op social media ook wel de ‘travelling chefs’ genoemd, omdat ze speciaal vanuit Spanje komen om voor je te koken. Dit alles in combinatie met de duurzame bereidingswijze, staat garant voor een HEERLIJK diner. 


 Loopt het water je in de mond? Reserveer dan snel jouw 4-gangendiner voor maar € 31,50 per persoon!  • Te reserveren t/m 30 mei 2020

 • Te reserveren op woensdag t/m zondag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig bij reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Voorstraat 47
4797BE Willemstad
nederland
10 1 Goed
7
Eten
8
Service
7
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 7.5

  Michael Storch

  leuk restaurant, gerecht keuzes toch vrij beperkt en dan zitten er ook nog niet gemakkelijke keuzes tussen, zoals scheermesjes en inktvis. ook tapas keuzes zeer beperkt
  7
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  20 februari 2020