Beluga Loves You*

Culinair 5-gangenmenu met respect voor de natuur

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 70.00 € 100.00Te reserveren t/m 30 mei 2020
Originele prijs € 100.00
Korting 30%
Je voordeel € 30.00

Ervaar een culinair 5-gangenmenu met respect voor de natuur voor slechts € 70,- per persoon!


Op loopafstand van Maastricht-Centrum vind je aan de oever van de Maas restaurant Beluga Loves You. Servais Tielman, voormalig eigenaar van ster restaurant Cucina del Mondo in Heerlen, nam afgelopen zomer tweesterrenrestaurant Beluga in Maastricht over. Tielman was voorheen zes jaar lang sous-chef in restaurant Beluga. 


Twee maanden na de overname zette het tijdschrift Lekker het nieuwe restaurant op plaats 36 van de top 500 van de beste restaurants in Nederland, de hoogste binnenkomer van dat jaar. In januari 2020 ontving het restaurant opnieuw een eerste Michelinster, een hele prestatie! 


Het restaurant streeft uiteraard altijd naar het allerbeste voor haar gasten. Er wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk lokale producten. Bij Beluga Loves You zijn ze constant op zoek naar eenvoud. Daarnaast is respect voor het leven en de behandeling van een dier de motivatie om uitsluitend écht biologische producten te gebruiken en dat proef je. Beluga Loves You verwerkt bovendien ieder deel van een dier in de gerechten. Van kop tot staart, zoals dat al generaties lang op een ambachtelijke manier wordt gedaan. Helemaal terug naar de basis, dat blijft uiteindelijk het allermooiste.


Benieuwd naar deze culinaire topper? Reserveer dan snel jouw 5-gangenmenu voor slechts € 70,- per persoon! • Te reserveren t/m 30 mei 2020

 • Te gebruiken voor lunch op woensdag t/m zaterdag

 • Te gebruiken voor diner op woensdag t/m vrijdag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Plein 1992 12
6221JP Maastricht
Nederland
10 1 Uitmuntend
10
Eten
10
Service
9
Sfeer
10
Gastvrijheid
 • 9.75

  Hank

  Voortreffelijk eten en een paar hapjes zelfs zo tongstrelend dat we er stil van werden. Over de keuken niets dan goeds. In vergelijking met soortgelijke restaurants vond ik het contact met de de zwarte brigade soms meer show dan werkelijke aandacht. Slechts een ding stoorde, de muziek die niet mijn smaak was en te hard stond zodat iedereen om ons heen ook harder ging praten ik, als halve dove, het gesprek aan tafel daardoor mis liep. Ik heb niet gevraagd of het zachter mocht. Minpuntje dus ook aan mijn kant.
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  5 januari 2017