Beluga Loves You*

Culinair 5-gangenmenu met respect voor de natuur

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 70.00 € 100.00Te reserveren t/m 30 mei 2020
Originele prijs € 100.00
Korting 30%
Je voordeel € 30.00

Ervaar een culinair 5-gangenmenu met respect voor de natuur voor slechts € 70,- per persoon!


Op loopafstand van Maastricht-Centrum vind je aan de oever van de Maas restaurant Beluga Loves You. Servais Tielman, voormalig eigenaar van ster restaurant Cucina del Mondo in Heerlen, nam afgelopen zomer tweesterrenrestaurant Beluga in Maastricht over. Tielman was voorheen zes jaar lang sous-chef in restaurant Beluga. 


Twee maanden na de overname zette het tijdschrift Lekker het nieuwe restaurant op plaats 36 van de top 500 van de beste restaurants in Nederland, de hoogste binnenkomer van dat jaar. In januari 2020 ontving het restaurant opnieuw een eerste Michelinster, een hele prestatie! 


Het restaurant streeft uiteraard altijd naar het allerbeste voor haar gasten. Er wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk lokale producten. Bij Beluga Loves You zijn ze constant op zoek naar eenvoud. Daarnaast is respect voor het leven en de behandeling van een dier de motivatie om uitsluitend écht biologische producten te gebruiken en dat proef je. Beluga Loves You verwerkt bovendien ieder deel van een dier in de gerechten. Van kop tot staart, zoals dat al generaties lang op een ambachtelijke manier wordt gedaan. Helemaal terug naar de basis, dat blijft uiteindelijk het allermooiste.


Benieuwd naar deze culinaire topper? Reserveer dan snel jouw 5-gangenmenu voor slechts € 70,- per persoon! • Te reserveren t/m 30 mei 2020

 • Te gebruiken voor lunch op woensdag t/m zaterdag

 • Te gebruiken voor diner op woensdag t/m vrijdag

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

 • Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen

 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Plein 1992 12
6221JP Maastricht
Nederland
10 1 Uitmuntend
9.6
Eten
9
Service
8.6
Sfeer
9.4
Gastvrijheid
 • 8.25

  Martine Mertens

  Het eten was super! Gerechten smaakvol en een streling voor het oog. Heel vriendelijke ontvangst alsook de bediening. Een aanrader!
  10
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  6 maart 2020
 • 9.5

  Jolande Lemmers

  We hebben heerlijk gegeten. Alles was bijzonder, zowel qua smaak als presentatie. Gezellige en warme uitstraling. Vriendelijk personeel die erg alert was. Als de fles water leeg was, werd er automatisch nog een fles water geopend, ook toen we klaar waren met het dessert. Dat vonden we een beetje raar en overbodig. Verder niets dan lof.
  10
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  6 maart 2020
 • 8

  Matt

  Ontvangst was persoonlijk met aandacht vanuit eigenaar, gevarieerd eten en drank met voor ieder wat wils, huiselijke sfeer met zakelijke tint.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  5 maart 2020
 • 9

  Wido59

  Hier wordt met passie op kwalitatief hoog niveau gekookt. Creatief en zeer smaakvol. Een minpuntje: 10 Euro vragen voor een minimaal gevuld glas aperitief Rose deed (ons inziens onnodig en niet passend bij een zaak van dit kaliber) afbreuk aan de beleving
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  5 maart 2020
 • 9.75

  anne

  Het eten was geweldig,waarbij vooral de amuses zeer apart en verfijd waren. Het bedienend personeel was attent, vriendelijk en perfect op elkaar ingespeeld : werkelijk een prima team : alles liep als een trein. Zeker voor herhaling vatbaar
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  5 maart 2020
 • 9.75

  Jordi Meulenberg

  Iedere gang was weer een verrassing zowel qua samenstelling als qua smaakbeleving.
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  5 maart 2020
 • 9.75

  Hank

  Voortreffelijk eten en een paar hapjes zelfs zo tongstrelend dat we er stil van werden. Over de keuken niets dan goeds. In vergelijking met soortgelijke restaurants vond ik het contact met de de zwarte brigade soms meer show dan werkelijke aandacht. Slechts een ding stoorde, de muziek die niet mijn smaak was en te hard stond zodat iedereen om ons heen ook harder ging praten ik, als halve dove, het gesprek aan tafel daardoor mis liep. Ik heb niet gevraagd of het zachter mocht. Minpuntje dus ook aan mijn kant.
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  5 januari 2017