Vinkeles (The Dylan)*

Chef's signature 7-gangendiner op sterrenniveau

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 102.00 € 145.00Te reserveren t/m 20 mei 2020
Originele prijs € 145.00
Korting 30%
Je voordeel € 43.00

Beleef het speciale 7-gangendiner van de chef's signature bij Vinkeles voor € 102,- per persoon!


In de historische binnenstad van Amsterdam, aan de bekende Keizersgracht, vind je Vinkeles. Dit unieke restaurant is gevestigd in vijfsterren hotel The Dylan. Al vanaf het begin in 2006 dankt Vinkeles zijn eigenzinnige karakter aan het werk van sterchef Dennis Kuipers en zijn team.


Wat ze delen is een liefde voor de moderne Franse keuken en de wil om de puurheid, kleuren en smaken van de producten te behouden en perfectioneren. In combinatie met het stijlvolle interieur is Vinkeles een bijzondere plek om te dineren. Verrassend, eigentijds en elegant zijn woorden die het restaurant omschrijven.


Sinds 2009 is Vinkeles in het bezit van de felbegeerde Michelinster. Daarnaast zijn zij door Gault&Millau bekroond met 17,5 punten en staat het restaurant op plek 28 in de Lekker Gids 2020. Naast de culinaire critici, weten ook vakbroeders het restaurant te waarderen. Vinkeles werd in januari 2019 door de 500 beste chefs van Nederland uitgeroepen tot ‘Meest Romantische Restaurant van Nederland’ via de jaarlijkse Restaurant Awards. Ook dit jaar werd het restaurant genomineerd voor deze prijs. 


Ervaar nu de smaken van de chef tijdens het chef's signature 7-gangendiner voor slechts € 102,- per persoon!  • Te reserveren t/m 20 mei 2020

  • Te gebruiken op dinsdag en woensdag

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere acties

  • Deze actie is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

  • LET OP: ter garantie van de reservering vraagt het restaurant naar jouw creditcard gegevens (nummer, vervaldatum en CCV code) Mocht het nodig zijn de reservering te veranderen of te annuleren, neem dan uiterlijk voor 12:00 uur op de dag zelf contact op met Vinkeles om annuleringskosten te vermijden. Mocht het restaurant niets van je vernemen of indien je niet komt op de afgesproken dag en tijd zullen zij € 75,- per persoon doorbelasten.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Keizersgracht 384
1016GB Amsterdam
Nederland
    Geen reviews