Wolters

Bourgondische ervaring tijdens 5-gangenmenu + aperitief

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Wolters
t Dorp 94
5384MD Heesch
Nederland

In een markant pand, midden in Heesch, vind je restaurant Wolters. Wat vroeger een burgemeesterswoning was, is tegenwoordig een prachtige plek waar je heerlijk kunt eten! 

Wat je kunt verwachten zijn bourgondische gerechten in een gezellige ambiance. Restaurantmanager Tim van den Berg is iedere dag in het restaurant te vinden. “Mijn focus ligt helemaal op de zaak. Het totaalplaatje moet kloppen: de ambiance, de uitstraling, de sfeer en de kwaliteit die je biedt. Als team moet je iets neerzetten. Ik vind het mooi om gasten te adviseren in bijpassende wijnen bij de gerechten en het persoonlijke contact met de gast vind ik belangrijk. Als ik zie dat zij genieten, geniet ik ook.” - aldus de gepassioneerde Tim. 

De keuken die gevoerd wordt is puur, smakelijk en vers. Alle gerechten worden huisgemaakt en dat proef je! Hierbij worden ook geen concessies gedaan aan kwaliteit. 

Reviews
"Wolters" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 t Dorp 94, Heesch
4.35 out of 5 stars - 24 votes Zeer goed
8.6
Eten
8.7
Service
8.7
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
  • 9

    petra van de Laar

    De lunch was verrassend smakelijk en vernieuwend. Het aperitief lekker(was incl) en de wijn van goede kwaliteit.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    7 september 2020
  • 9

    Marc Berkelmans

    Goede ontvangst prima sfeer goede service en top kwaliteit eten. Was een lunch maar zeker diner waardig. We hebben een fijne middag gehad en gaan zeker nog een keer terug. Thanks Wolters’ team. Mvg Marc
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    1 september 2020
  • 10

    Hans en Karin

    Wij hebben heerlijk gegeten en genoten van een 5-gangen verrassingsmenu. Er werd goed ingespeeld op hetgeen wij wel of niet graag eten of lusten. De bediening was uiterst gastvrij en vriendelijk en uit alles bleek dat zij onderling goed met elkaar communiceren. Zeker op dat punt kan nog menig restaurant wat leren. De bediening is ook attent en houd goed in de gaten of je contact wilt hebben met ze om wat te vragen of te zeggen. Prijzen van de wijn en andere drankjes die wij bij bestelden zijn alleszins redelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    21 augustus 2020
  • 8.75

    tasmara Van Loon

    Erg lekker eten, zeer gastvrije bediening. Fijn terras.
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    16 augustus 2020
  • 9

    Chris Castelijn

    Hoge kwaliteit van zowel eten als wijn...gemoedelijk en gezellig,aanrader
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    12 augustus 2020
  • 9.5

    Pieter H

    Op een zeer warme middag buiten 3 gangen lunchen is een uitdaging. Dat dat toch zeer goed lukte is de verdienste van de bediening en de keuken die aan perfectie grenzend menu voorschotelen. En dat voor een prima Heerlijk-prijsje. Grote klasse!
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    9 augustus 2020
  • 9

    Jos

    Vriendelijk mooie sfeer Lunch geboekt maar had zeker voor diner kunnen dienen
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    6 juli 2020
  • 9

    Wout Mout

    Gastvrije ontvangst. Ondanks de coronamaatregelen zag het er binnen gezellig uit. Er werd ons een lekker aperitief aangeboden. We hebben genoten van een heerlijk 3 gangen lunchmenu bestaande uit: een trio van zalm (gravad lax met kerriemayonaise, huisgerookte zalm met cocktailmayonaise en een zalmtartaar met wasabimayonaise (mayonaises huisgemaakt). hoofdgerecht ribeye met portsaus en verse groente, salade en frites, Het dessert Romanov met rood fruit, ijs en een parfait van rood fruit. Er werd een heerlijke bijpassende wijn bij de gerechten geserveerd. Aperitief zat bij de prijs van het lunchmenu in. Ik kan dit restaurant zeker aanbevelen.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    6 juni 2020
  • 9

    Joyce Dielissen

    Het was weer een heerlijke avond! Dank allemaal!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    22 februari 2020
  • 9

    Karen

    Heerlijke 3 gangen lunch op.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    16 februari 2020
  • 10

    Mandy Zonneveld

    Fantastisch gegeten!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    31 januari 2020
  • 8.75

    Sylvia

    Zeer vriendelijke bediening, lekkere gerechten en hoeveelheid ruim ruim voldoende. Wijnkaart niet uitgebreid maar goede keuzes. Wij hadden het 5-gangen menu van “heerlijk” was echt heerlijk ????. Tempo wordt aangepast naar wens. Dus eigenlijk alleen maar hartelijk aan te bevelen om hier naartoe te gaan!
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    17 januari 2020
  • 9.5

    Wim Huijbers

    In dit prachtige restaurant een prima diner gehad. Voortreffelijke ontvangst, waarna je geheel in de watten gelegd wordt, met heerlijk eten en voortreffelijk bijpassende wijnen. Echt een aanrader!
    9
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    9 januari 2020
  • 9

    Ton Kappers

    Goede en leuke uitleg over het serveerde gangen
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    6 januari 2020
  • 7

    Kokkie

    De kwaliteit prijs verhouding was goed het eten was goed zonder hoogtepunten, ik zou liever iets meer betalen en of eventueel 4 gangen ipv van 5 en dan naar een hoger niveau tillen..
    7
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    4 januari 2020
  • 6.5

    Bouke

    Wolters is een gezellig restaurant in Heesch. Het restaurant heeft nette bediening en de porties van het eten zijn prima. De wijnen hebben een prima prijs-kwaliteitverhouding. Waar we het meest van schrokken was de hoogte van de rekening, voor wat betreft het brood met pata negra. Dit was bijna 40 euro voor zes personen, terwijl het zo terloops werd gevraagd bij aanvang van het diner. Dit heb ik ook aangegeven bij de betaling, wat helaas enkel de respons opleverde dat dit het bedrag wel waard was. Het andere punt betreft de inhoud van de deal. Een van de gangen was een spoom, die ik enkel ken als iets dat als een soort verfrissing tussen gangen wordt geserveerd. Een spoom als gang serveren verwonderde me, zeker aangezien er ook al geen amuses waren.
    6
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    26 december 2019
  • 9

    Inge Wagemans

    Heerlijk gegeten, vooral het verrast worden met wat je krijgt, vind ik erg leuk. Het was super
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    22 december 2019
  • 8

    Nico van Hees

    Het eten was erg goed. Rijkelijk gepresenteerd. Goede ontvangst alleen te rustig 2 tafels met de lunch. Dat was ja,mer. Verder prima.
    9
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    21 december 2019
  • 8.75

    petra de Goede

    We werden vriendelijk ontvangen en konden een tafeltje uitzoeken. Het is een heel groot restaurant maar ondanks dat wij de enige 2 lunch gasten waren, voelt het toch warm aan. We starten met een lekker bruisend huisaperatief; fris en gelukkig niet te zoet. Heerlijk gegeten, voorgerecht met tonijn tataki en een coquille was erg lekker. Hoofdgerecht, rundvlees met paddenstoelen saus smaakte ook goed. Alleen wel erg veel als lunch; zeker omdat er ook nog frietjes en salade bij gereserveerd werden. Tot slot nog een grand dessert; lekker maar we zaten vol. Kortom; prima gegeten maar het mag allemaal iets minder qua hoeveelheden. Het blijft ook jammer dat lunchen op deze manier nog steeds niet echt gebruikelijk is. Terwijl het zo veel lekkerder is dan die eeuwige boterham. We komen zeker terug!
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    15 december 2019
  • 8

    Bas

    Goed gegeten. Prijs kwaliteit prima. Enige minpunt was, dat ze geen enkele keer gevraagd hebben, of we wat te drinken wilden.
    8
    Eten
    7
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    7 december 2019
  • 8

    Anja

    Genoten van een Heerlijke 3 gangen lunch en waar speciaal voor mijn zwangere dochter het menu voor haar aangepast was en dat aan tafel uit gelegd hoe en waarom, en lekker! Erg gastvrij!
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    17 november 2019
  • 8.5

    Elian

    Heerlijk gegeten, vlees en vis waren super mals, leuke variatie van producten. Voorgerecht waren 3 verschillende gerechtjes en het toetje ook, heerlijk om verschillende dingen te proeven. Gezellige relaxte sfeer, erg vriendelijke bediening, kortom genoten van een heerlijke avond uit.
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 8.25

    Jos Mulders

    5-gangen diner via heerlijk.nl met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 8.5

    Mieke de Wit Heerlijk gegeten, prima bediening.

    xx
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    10 november 2019