Brasserie OCCO (the dylan)

Keuzelunch van drie gangen in uniek grachtenpand

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Brasserie OCCO (the dylan)
Keizersgracht 384
1016GB Amsterdam
Nederland

In OCCO staan kwalitatief hoogstaande producten, vakmanschap en persoonlijke service centraal. Bekend vanwege de Coffee & Latte Art en tegenwoordig ook zeker van Tea Art. Als gast kun je er genieten van een uitgebreid ontbijt, een perfecte koffie, lunch, verse sappen of één van de bijzondere soorten thee. Tegen de avond schuif je aan voor een HEERLIJK diner en signatuur cocktails, zowel met als zonder alcohol. 

Bij binnenkomst is de 8 meter lange bar een onmiddellijke blikvanger. Het interieur is alles behalve gewoon en is te beschrijven als urban chic. De authentieke en historische elementen van het grachtenpand maken OCCO een unieke locatie. 

Wanneer het weer het toelaat, kun je ook HEERLIJK vertoeven op het prachtige terras van de hoteltuin. Deze tuin is één van de meest romantische en verborgen plekken van Amsterdam. 

Reviews
"Brasserie OCCO (the dylan)" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Keizersgracht 384, Amsterdam
4.3 out of 5 stars - 3 votes Zeer goed
8
Eten
8.7
Service
9
Sfeer
8.7
Gastvrijheid
 • 9

  H De Vos-Klein

  Wat hebben wij heerlink genoten van het Heerlijk aanbieding voor de lunch. Zeer aangenaam verrast met de mooie smakelijke gerechten: LOX, zeebaars en hoender, desserts. Complimenten en vriendelijk gastvrij personeel. We komen zeker terug. Hartelijk dank????????????
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  4 augustus 2020
 • 9.25

  V.

  Prachtige binnentuin. Heerlijk eten, perfect bereid. Je mag zelf 3 gangen kiezen (vis/vlees/vega). Goede wijn. Echt genieten.
  9
  Eten
  9
  Service
  10
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  7 juli 2020
 • 7.5

  Genieter

  Het eten was niet erg smakelijk. Allemaal wat vlakjes. Presentatie was een goede poging maar had het net niet.
  6
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  11 maart 2020