Zeeuwse streken

Ongecompliceerd Zeeuws 4-gangenmenu

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 31.50 € 45.00Te reserveren t/m 30 april 2020
Originele prijs € 45.00
Korting 30%
Je voordeel € 13.50

Geniet van een Zeeuws 4-gangenmenu naar keuze voor slechts € 31,50 per persoon! 


Uit de zee direct op je bord: met dat motto opende chef-kok Cas Zwemer in juni 2018 zijn nieuwe visrestaurant in Middelburg. Maar ook met verse en lokale producten die niet kunnen zwemmen wordt hier HEERLIJK ongecompliceerd gekookt. Liever geen vis? Seafood is de specialiteit, maar je vindt er ook uitstekende Zeeuwse vlees- en vegetarische gerechten. Bij Zeeuwse Streken wordt er gekookt met seizoensgebonden producten en hebben ze een zeer gastvrij en ervaren team. De missie van het restaurant is de gasten een fantastische ervaring te bieden in een sfeervolle, ongedwongen setting met een (h)eerlijke keuken. 


De trendy, moderne inrichting van het restaurant geeft meteen een huiskamergevoel. Messing bestek, een gouden bar en een indoor patio met veel groen: hier is over nagedacht. Deze hotspot is het bezoeken meer dan waard!


Ervaar het zelf en reserveer snel een duurzaam 4-gangenmenu naar keuze voor maar € 31,50 per persoon.   • Te reserveren t/m 30 april 2020

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Te gebruiken op maandag t/m donderdag en zondag

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Gravenstraat 6
4331KP Middelburg
nederland
    Geen reviews