Prins van Terbregge

Culinaire ervaring tijdens puur ALL-IN 5-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 84.00 € 120.00Te reserveren t/m 2 juni 2020
Originele prijs € 120.00
Korting 30%
Je voordeel € 36.00

Geniet van een puur ALL-IN 5-gangendiner bij de Prins van Terbregge voor slechts € 84,- per persoon


In het historische noorden van Rotterdam vind je restaurant Prins van Terbregge. Hier spreekt de entourage voor zich, met een serre op het water, een prachtig terras met warmtelampen en een open haard. Mede door de kaarsen heerst er een warme en gemoedelijke sfeer.


De service wordt luchtig gehouden. Geen driedelige kostuums en stijve formaliteit, maar gevoel en betrokkenheid in het uitdragen van een mooi product. Met liefde wordt uitleg gegeven over de fijne wijnen die altijd passen bij de gerechten. Bij de Prins van Terbregge kun je kiezen uit meer dan 300 wijnen!


In de keuken wordt gewerkt met producten die iedere dag vers aangevoerd worden. De menukaart wordt regelmatig gewijzigd, omdat er wordt ingespeeld op seizoensgebonden producten. Chef-kok Enrico Patist staat aan het roer van de keuken. Samen met zijn eigenwijze, gepassioneerde keukenteam bereidt hij de meest verse en creatieve gerechten. Je kan hier niet alleen HEERLIJKe gerechten eten, je drinkt hier ook nog eens verrukkelijke wijnen. GROOTSPRAAK heeft in 2018 Prins van Terbregge zelfs uitgeroepen tot beste wijnrestaurant van Nederland! Daarnaast hebben ze als beloning van het harde werken 13 Gault&Millau punten en staan ze vermeld in de Lekker 500!


“Iedere dag ruiken, voelen, proeven. Passie, passie, passie. Geniet ervan..” – aldus de gepassioneerde chef.


Ontdek de gemoedelijke sfeer van de Prins van Terbregge nu zelf met een ALL-IN 5-gangendiner voor slechts € 84,- per persoon!



  • Te reserveren t/m 2 juni 2020

  • Te gebruiken op dinsdag t/m zondag

  • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • ALL-IN bevat: bruisend aperitief, 5-gangendiner, brood & amuses, vijf begeleidende wijnen, koffie/thee met friandises

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Bergse Linker Rottekade 323
3056LL Rotterdam
Nederland
"Prins van Terbregge" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Bergse Linker Rottekade 323, Rotterdam
4.45 out of 5 stars - 201 votes Zeer goed
8.8
Eten
8.9
Service
8.5
Sfeer
9.1
Gastvrijheid
  • 8.5

    anouk

    Heerlijk gegeten en een super goede bediening. Ze wisten veel over de wijnen en vertelde er een leuk verhaaltje bij.
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    3 februari 2020
  • 8

    Quintijn

    Heerlijk gegeten. Wijnen waren ook goed passend. De tijd tussen de gangen duurde soms erg lang (meer dan een uur).
    9
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    2 februari 2020
  • 8.5

    Rob Beenhakker

    Op een rustige dinsdagavond genoten van een mooi samengesteld Heerlijk menu. Totaal niet de indruk gekregen dat er ergens op bezuinigd was. Heerljk van smaak, mooie produkten, samenstellingen en variatie. Helemaal top. Bob wijnarrangement werd door mijn tafelgenoot zeer gewaardeerd, zeker met de deskundige uitleg van de sommelier. Een aanrader maar voor de sfeer zou ik wat later in de week gaan.
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    29 januari 2020
  • 9.5

    F Hilst

    Eten was voortreffelijk: smaakvol en mooi opgemaakt. Prima wijnadviezen. Stijlvol ontvangst en bediening.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    3 januari 2020
  • 8.75

    Lisette

    -
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    30 december 2019
  • 9.75

    Gera Pieterman

    Je wordt ontzettend gastvrij ontvangen. Ook tijdens de avond vertellen de kok, de eigenaar en ook de andere bediening ontzettend passievol over de wijnen en het eten. We zijn weer verrast met de bijzondere gerechten met de bijpassende wijnen. Aanrader voor een gezellig, maar vooral ook chique avondje uit.
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    29 december 2019
  • 9.25

    Martijn Boer

    Prachtige avond met goede service en mooie gerechten.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    23 december 2019
  • 8.5

    BERT VAN SETERS

    Zeer goede ontvangst en verdere bediening. Er werd goed nota genomen van de allergie van een tafelgenoot, de vervangende gerechten die zij kreeg waren niet minder smakelijk, het wijnarrangement was uitstekend, "gewoon" water werd desgevraagd zonder gezeur geboden, de prijs/kwaliteitsverhouding was prima.. Niettemin was er 1 foutje: de rode kool was bereid met sambal, het gerecht werd door ieder van ons als te scherp ervaren. Op onze opmerking daarover werd niet goed gereageerd. Wat niet weg neemt dat onze overall-indruk van het eten, de wijnen en de gastvrijheid uitstekend is.
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    16 december 2019
  • 9.5

    Lisanne Landman

    Heerlijk gegeten, geweldige service en prachtige wijnen!
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    4 december 2019
  • 9.25

    Kim

    Fantastische beleving met oog voor de klant.
    9
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 8.75

    Marloes Ravenschlag

    Heerlijk gegeten! Wijnen sloten mooi aan bij de gerechten. Het tempo van de gangen was perfect.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 6.75

    Teunie van den Bosch

    Ik vond dit restaurant geen succes. De amuses waren smakeloos De gerechten waren droog en klein Het hoofdgerecht zat hertenstoofvlees onder dat was één hap zout. Het dessert werd een heel verhaal over verteld, maar was zo klein ,het mocht eigenlijk geen naam hebben. Daarna bestelde wij een cappuccino , deze was koud maar werd wel gelijk omgeruild. We kregen hier een bord bij met twee friandises ,waar we later 6.50 voor moesten betalen. Aan het einde moesten we 140,00 euro betalen, en dat vond ik echt veel te duur. Jammer, want wij eten zeer regelmatig via Heerlijk.nl en dit is altijd voortreffelijk.
    6
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 9.5

    nicolette mastbergen

    Bij binnenkomst werden we allerhartelijkst ontvangen en naar onze tafel gebracht. Er heerst in het restaurant een gezellige, gemoedelijke sfeer waardoor je je onmiddellijk heel erg op je gemak voelt. Wij kozen voor het "Heerlijk 3-gangen diner" maar voegden nog een 4e gang en een wijnarrangement toe. Het eten was voortreffelijk, de bediening helemaal top. Bij iedere gang werd uitgebreid verteld waar de mooie schilderijtjes op ons bord uit bestonden. Ook de sommelier wist ons met veel enthousiasme te vertellen over de geserveerde wijnen. Al met al hadden we een zeer aangename avond die zeker voor herhaling vatbaar is en ik zal dit restaurant zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    5 november 2019
  • 10

    Antony Wilson

    This was the third time that my wife and I had eaten at the Prins van Terbregge and both the personnel and quality of the food were just as good as the previous times. As it was booked through Heerlijk\'s 10 days, we both had the three-course \'surprise\' menu. All of the courses were both innovative and delicious and the accompanying wines matched the courses very well. We plan to return to this restaurant again in the near future.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
    4 november 2019
  • 9

    Johanna

    Het was even geleden dat we hier gegeten hadden, maar het overtrof weer onze verwachtingen. Mooie schilderijtjes op het bord en het smaakte voortreffelijk. Bediening was ook super. Zonder meer een aanrader.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    14 oktober 2019
  • 8.5

    yvon

    Eerste keer voor ons hier. We dachten eerst dat we verkeerd zaten. De verwelkoming was uiterst vriendelijk. Waar krijg je nog een hand als je binnen komt? Leuke , vlotte, vriendelijke en kundige bediening. We hadden een 5 gangen all in menu . Hele uitgebreide uitleg bij de wijnen. Er werd gul geschonken. De gerechten waren schilderijtjes. Goed rekening gehouden met t feit dat 2 pers in t gezelschap geen vis eten. Het enige minpunt was dat er naast ons een grote groep van ong 25 mensen zat. Op zich waren ze niet erg luidruchtig maar t maakte de uitleg bij de gerechten voor ons soms lastig te verstaan en konden we zelf moeilijk een gesprek voeren. Maar, een prima avond gehad met waar voor je geld.
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    22 september 2019
  • 9.5

    J Mulder

    Buitengewoon vriendelijke gastvrouw. Eten was prima. Veel amuses en tussengerechtjes. Echt een verwennerij. De wachttijd tussen de diverse gangen was iets te lang. We werden wat stijf van het lange zitten. Het restaurant is een aanrader.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    19 september 2019
  • 6.75

    Jørgen Sørensen

    Wij hadden het koud. Mijn vrouw vroeg om haar jas . De sommelier dreunde 4x zijn verhaaltje op , gedeeltelijk onverstaanbaar, maar vroeg geen enkele keer hoe we de wijn vonden. Ongevraagd deelden we mede de Loire wijn en de SPätburgunder te zoet te vinden. Dit leverde geen reactie op. Een surprise menu levert snel problemen op. Wij houden bv niet van komkommer. Het dessert bleek volledig om komkommer te draaien. Helaas. Het hoofdgerecht was opgebouwd rondom een rolletje scholfilet dat niet goed gegaard was en opgebouwd met fantasiefrutsels zoals bananenkruid(?) En andere scherpe blaadjes. Noortje, die ons bediende, was allervriendelijkst. Vandaar een ruime tip voor een onvoldoende diner en te zoet wijnarrangement. Fam. Sørensen, Kralingen
    6
    Eten
    8
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    18 september 2019
  • 8.5

    Dick Plekkenpol

    Spontane vrolijke bediening. Ieder gerechtje werd duidelijk omschreven met daarbij geserveerd een passende wijn waar ook weer duidelijk uit werd gelegd waarom juist die keuze gemaakt was.....wat resulteerde in een enorm goede smaakbeleving!
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2019
  • 9.5

    Frank

    Wat een heerlijke avond! Een erg gastvrije ontvangst in een mooi ingericht restaurant. We hebben genoten van een heerlijk 5 gangen diner inclusief bijpassende wijnen. Het eten was super lekker. Met bijzondere en verassende gerechten. Erg leuk om niet standaard biefstuk te eten. Naast de 5 volledige gangen ook nog amuses waardoor het eten ruim voldoende was. En dan de wijn: wat een enthousiasme en wat een kennis. Super lekker en super gaaf. We hebben wijnen gedronken die perfect paste bij het eten, maar die we zelf niet hadden gekozen. Elk van de wijnen was erg lekker. Al met al een super avond gehad! Wij komen zeker weer een keer terug.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    15 september 2019
  • 9.75

    Ron

    Briljante wijn keuze in combinatie met uitgelezen gerechten. Absolute aanrader!
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    13 september 2019
  • 8.5

    Boudewijn de Roode

    Met veel plezier hier gegeten, was met deze deal elke cent waard. Originele gerechten met sterke en goede smaken. We werden met elke gang weer aangenaam verrast. Het wijnarrangement sloot goed aan en was een leuke afwisseling. Enige opmerking is dat we in totaal 5 uur over de maaltijd hebben gedaan, waar dit op zich iets korter had gemogen op een Dinsdagavond (dit leek veroorzaakt doordat er wat mindere bezetting was). Desalniettemin leuke avond gehad en elke minuut vermaakt.
    9
    Eten
    7
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    21 augustus 2019
  • 9.25

    Marijke

    Wat een geweldige belevenis wat betreft gedurfd smaakpalet en bijpassende bijzondere, niet-alledaagse wijnen. Bij zowel de chefkok als de sommelier veel passie en liefde voor het vak. Sinds tijden niet meer zo lekker gegeten. Ook de bediening was gemoedelijk en gastvrij. Echt een topper!!!
    10
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    20 augustus 2019
  • 8

    HelenevanB

    Heerlijk gegeten, verfijnde gerechten met bijzondere smaakcombinaties en prachtige wijn. De sfeer en aankleding van het restaurant is eenvoudig. Voor een 'gewone' maandagavond waren er relatief veel gasten. Waarschijnlijk door onderbezetting van het personeel hebben we (te) lang moeten wachten tussen de gangen in.
    9
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    20 augustus 2019
  • 10

    Dini Huijssen

    Behalve de gezellige ontvangst, het diner meer dan goed met de daarbij behorende wijnen, maar het mooiste is dat toen onze Trevel taxi er na meer dan 1 1/2 uur nog niet was 1 van de medewerkers ons thuis heeft gebracht, is dit een staaltje van service. de Prins van Terbregge staat hoog in ons vaandel.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    20 augustus 2019