Brasserie Staverden

Klassiek 5-gangendiner incl. amuse in 17e eeuwse kasteeltuinen

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Brasserie Staverden
Uddelermeerweg 2
3852NT Ermelo
Nederland

Brasserie Staverden is een unieke locatie in Nederland. Onder andere door de bijzondere ligging midden in de 17e eeuwse kasteeltuinen van Staverden. Ook de inrichting is bijzonder met een combinatie van modern en klassiek. De Brasserie beschikt over twee grote prijswinnende (verwarmde) terrassen; het hoofdterras op de zon en het zogenaamde ‘pauwenterras’ wat aan de voormalige pauwenkooi grenst. Hier kun je HEERLIJK genieten van de schitterende tuinen en bosrijke omgeving. Tevens zijn er diverse wandelroutes in de nabije omgeving. Brasserie Staverden biedt een kaart met veel seizoensgebonden en pure producten maar ook typische streekgerechten. De kaart heeft een internationale allure met hints naar zowel de Franse, Spaanse en Italiaanse keuken. 

De Brasserie heeft een eigen kas en moestuin. Hier worden het hele jaar door diverse kruiden, groenten en fruit geteeld door vrijwilligers van de Stichting Vrienden van Staverden. Vroeg in het voorjaar wordt een teeltplan gemaakt en worden de eerste zaadjes opgekweekt in de kas. In de moestuin groeien diverse kruiden, sla, boontjes, asperges, bieten, aardpeer, courgettes, wortels, uien, pompoenen en bleekselderij en in de kas vind je diverse druiven, meloenen, verse munt, aubergines, paprika’s en cherrytomaatjes. 

Reviews
10 1 Zeer goed
9
Eten
8
Service
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 8.25

  Gabrielle de Muralt

  Fijn gegeten bij Brasserie Staverden. Een paar punten van aandacht; de gezouten boter als de witte (aperitief) wijn waren te koud. Wat moeilijk te beoordelen is, en dat is natuurlijk ook het avontuurlijke van een verrassingsmenu/ wijn, is de combinatie van die twee. Ik had bij een bepaald gerecht een (andere) rode wijn - keuze willen/kunnen maken. De bediening was prettig, de timing van de diner-onderdelen prima en er waren een paar pareltjes op ons bord. Om er twee te noemen;(vooraf) een krokant rolletje gevuld met tonijntatraar en (na) chocolade variaties met onder andere een pepertje. Komen graag nog eens terug.
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  15 maart 2020