MARA by FLIPP

Uiteenlopend klassiek frans 3-gangendiner

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
MARA by FLIPP
Van Vollenhovenstraat 19
3016 BG Rotterdam
nederland

In maart 2020 is er een gloednieuwe zaak in het Havenkwartier geopend. Eigenaar Florian van Dillen droomt al vanaf zijn twaalfde van een eigen zaak en nu is het dan eindelijk zo ver. Het á la carte menu gaat alle kanten op en de keuken werkt uiteraard met seizoensgebonden producten. Bij Restaurant Mara By Flipp kun je het zo gek maken als je zelf wilt.

Na zijn koksopleiding werkte Florian van Dillen onder meer als chef de partie bij restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht en 3 jaar als souschef bij Mijn Keuken in Wouw. Daarnaast was hij 3,5 jaar keukenchef bij het Rotterdamse restaurant HMB.

Restaurant Mara en On the Rockx Bar worden gehuisvest op de locatie van het voormalige restaurant La Stanza aan de Van Vollenhovenstraat in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier. Het bedrijf is verdeeld over twee verdiepingen en bestaat uit een restaurant met 70 couverts, een aparte barruimte en een private dining. In de 300 vierkante meter grote binnentuin aan de achterzijde kunnen ook nog eens 70 personen eten. Van Dillen kookt vanuit een klassiek Franse basis, in een lichte kookstijl en een moderne uitvoering.

Kortom, dat je bij dit restaurant aangenaam verrast wordt met een uiteenlopend menu staat vast!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.