Bij Albrecht

Plantbased foodexperience tijdens een 5-gangendiner

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Bij Albrecht
Gagelstraat 6
5611BH Eindhoven
nederland

Wat in 2016 begon met een ideaal, een droom, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een warm en gezellig restaurant. Het verhaal achter restaurant Bij Albrecht, is een uniek verhaal. De dochter van de eigenaar en eigenaresse, oftewel van Manfred en Bernadette besloot op jonge leeftijd dat ze geen vis of vlees wilde eten. En zo ontstonden de eerste stappen naar een plantaardig dieet, waar uiteindelijk restaurant Bij Albrecht is ontstaan.

Manfred is een gepassioneerde chef-kok, die de afgelopen jaren veel ervaring heeft opgedaan als freelance-kok. Van frites bakken tot sterrenrestaurants, heeft hem gemaakt tot wie hij nu is. Manfred is een bevlogen kok met veel liefde en passie voor zijn vak. Bernadette, de partner van Manfred, is een afgestudeerde natuurvoedingsadviseur en passionist in zelfontwikkeling. Haar passie is om mensen bewust te maken van het belang van gezond & plantaardig voedsel.

Beiden hebben ze een passie voor de natuur. De keuze voor een plantaardig restaurant is en logisch gevolg van hun passie. Samen hebben zij één droom: “Horeca met een minimale footprint, inspirerend voor een bewuste duurzame c.q. veganistische lifestyle”.

Bij Albrecht kun je plantaardig culinair genieten met verrassende smaakcombinaties. Je ontdekt hier veganistische gerechten zoals je ze nog nooit eerder hebt geproefd. Het leuke is dat je tijdens je diner geniet van HEERLIJKe gerechten en gelijk duurzaam bezig bent. Het personeel zorgt er tevens voor dat jij je als gast helemaal thuis voelt in de ontspannen ambiance van het restaurant.

Het unieke concept van het restaurant en de smaakvolle gerechten is ook niet onopgemerkt gebleven bij de culinaire critici. Het restaurant heeft namelijk een vermelding in de Gault&Miliau gids!

Reviews
10 1 Goed
8.5
Eten
7.5
Service
7
Sfeer
7.5
Gastvrijheid
 • 8

  Wilbert

  uitstekend veganistisch eten met echt prachtige plaatjes die ook heel lekker zijn te eten.
  9
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  4 juni 2020
 • 7.25

  Paul Smink

  Prima gegeten, sfeer was alleen wat industrieel. Voelde me in pak echt een uitzondering in het restaurant :)
  8
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  4 juni 2020