Villa Coucou

Waan je in de Franse Provence tijdens een 3-gangenlunch

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 22.50 € 32.50Te reserveren t/m 5 september 2020
Originele prijs € 32.50
Korting 31%
Je voordeel € 10.00

Ervaar de Franse lunchbeleving met een heerlijke 3-gangenlunch voor maar € 22,50 per persoon!


Op een unieke locatie tussen de ambassades van onder andere Australië, Portugal en Frankrijk, vind je aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag Villa Coucou. De perfecte gelegenheid om het Franse gevoel te ervaren. Zodra je binnenstapt in deze villa zijn de mogelijkheden oneindig. Zo kun je genieten van fine dining in ‘Cuisine d'Alexandre’ of een kijkje nemen in de prachtige wijnkelder. Leuk weetje: in de kelder vind je zelfs een typisch Franse Jeu de Boulesbaan met een lounge gedeelte!


Met de opening van Villa Coucou in oktober 2019 heeft eigenaar Jonathan Rongeau een ongedwongen sfeer gecreëerd, weg van de dagelijkse sleur, om écht even lekker gek te doen en vooral te genieten. 


Kwaliteit staat bij Villa Coucou hoog in het vaandel. Het team heeft hiervoor al veel ervaring opgedaan bij gerenommeerde restaurants in het binnen- en buitenland. De gepassioneerde chef-kok Alexandre Martiano is door Jonathan speciaal vanuit St. Tropez naar Den Haag gehaald, mede door zijn fantastische bereiding van langoustines. Het team van Villa Coucou heeft veel ambitie om door te groeien op culinair gebied en dat proef je! De keuken werkt alleen met de beste ingrediënten uit het seizoen. 


Laat je verrassen op deze unieke plek! Met uitzicht op de prachtige tuin geniet je van een verrukkelijke lunch.


Reserveer snel een 3-gangenlunch voor maar € 22,50 per persoon!  • Te reserveren t/m 5 september 2020 

  • Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag

  • Maximaal 4 gasten per tafel

  • DE HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Laan van Meerdervoort 6
2517 AJ Den Haag
nederland
    Geen reviews