Herberg De Klomp

Luxe ervaringen tijdens 5-gangendiner met overnachting en ontbijt!

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Herberg De Klomp
Vilsterseweg 10
7734PD Vilsteren
Nederland

Te midden van de prachtige natuur van Landgoed Vilsteren, bevindt zich Herberg De Klomp. Na een urenlange wandel- of fietstocht door de prachtige natuur van het Vechtdal, is De Klomp de ideale plek om tot rust te komen! Je geniet in dit sfeervolle restaurant van ambachtelijke gerechten, terwijl de bediening ervoor zorgt dat het jou aan niets ontbreekt.

Het keukenteam, onder leiding van chef-kok Van Lochem, werkt uitsluitend met verse ingrediënten die met respect voor milieu, mens en dier zijn geproduceerd. Rechtstreeks van het land en uit de eigen streek, het Vechtdal. De chef gaat terug naar de basis, waar biologische en duurzame producten op ambachtelijke wijze worden samengevoegd tot heerlijke en gezonde gerechten.

Reviews
"Herberg De Klomp" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Vilsterseweg 10, Vilsteren
4.45 out of 5 stars - 100 votes Zeer goed
8.8
Eten
9
Service
8.6
Sfeer
9.1
Gastvrijheid
  • 9

    Kamer 10

    Heerlijk gegeten en goede bijpassende wijnen. Bediening attent, vriendelijk en niet opdringerig, dus heel correct.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    20 oktober 2020
  • 8.25

    Tineke Faber

    Heerlijk gegeten. Alleen.......wil je niet een te lange tijd wachten tussen de gangen, geef dat aan. Wij waren er om 6.30 uur en sloten af om 10 uur. Mijn man vond het prima. ik vond het te lang duren........masr vorstelijk gedineerd.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    8 oktober 2020
  • 9.75

    Nicole Bartels

    Geweldig genoten van ons arrangement. De gastvrouw en -heer laten je gelijk thuisvoelen. Heerlijk eten met mooie bijpassende wijnen. Daarna een goede nachtrust in zeer fijne bedden. Als afsluiting de ochtend erna een uitgebreide ontbijtplank. Absoluut een aanrader als je er even tussenuit wilt. Ps: De steerklikeur en wijn (de portachtige) zijn ingeslagen. Dank je wel voor de tip
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    1 oktober 2020
  • 8.25

    Erik

    Heel gezellige overnachting gehad (heel blij met de airco op de kamer!), heerlijk diner met een leuk wijn arrangement en een fijn ontbijt. De variëteit in de 5 gangen was een leuke verrassing maar de hoeveelheden hadden wat ons betreft wat minder gemogen. Voor 5 gangen mogen de individuele hoeveelheden best wat minder dan dezelfde gerechten in zeg een 3 gangen menu - dan genieten we alleen maar meer! Hele vriendelijke en gastvrije bediening, de mensen die u in dienst hebt verdienen een compliment!
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2020
  • 9

    Ellen

    Heel vriendelijk ontvangen. Een ruime kamer die gezellig en praktisch was ingericht. Lekker gegeten er heerst een gezellige sfeer en alles is met aandacht gemaakt. Erg vriendelijk personeel.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    7 september 2020
  • 9

    Piet Hafkamp

    De Klomp is een zeer aan te bevelen hotel- restaurant. We werden zeer gastvrij ontvangen en hebben er heerlijk gegeten. Ons 5 gangen diner werd heel mooi opgemaakt opgediend en smaakte voortreffelijk: een ster ?? waardig. Ook het ontbijt heeft ons zeer goed gesmaakt en werd ook zeer verzorgd opgediend. Chapeau! Zeer aanbevolen.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    2 september 2020
  • 9

    Julian

    Leuke mix tussen bourgondische sfeer en producten met verfijnde gerechtjes en smaken. Publiek zeer diver s en gewoon vol op een maandagavond. Bediening attent, gemoedelijk en kundig. Porties erg groot!
    8
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    2 september 2020
  • 9.25

    Anita Ruijgrok

    Super restaurant verrassend lekker gedineerd! Van mij krijgen ze een dikke STER!!! Zeer vriendelijk en gastvrij personeel!!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    26 augustus 2020
  • 7.5

    Angelique

    Op het 5 gangendiner is niets aan te merken, dat was heerlijk en prima geserveerd. Alleen de volgende morgen bij het onbijt zijn wij wel geschrokken van het negeren van het personeel!! Wij moesten zelf eerst gaan rondlopen van waar is ons eten?? Hoe gaat het hier? voordat de dame van de bediening haar hoofd met een super gemaakt glimlach naar ons toeboog en later het ontbijt uit serveerde. Wij waren hierover niet te spreken een haar op de boterhammen!! Fruit en Yoghurt waren NIET gekoeld in deze hitte, waardoor de meloen al was gaan gistten. Ook hadden wij liever de vraag gehad of wij van ei met tomaat houden en niet zomaar neerzetten. Verspilling van etenswaren!!!
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    14 augustus 2020
  • 9.5

    Leny en Jan Willem

    Je wordt vriendelijk ontvangen. We hadden een gezellige en ruime kamer in de herberg op de 1e etage. We hadden de pech dat het boven de 30 graden was en wat warm op de kamer. Maar in de kast vond ik een kleine ventilator. Het diner was perfect en er wordt rekening gehouden met mijn allergie. Het ontbijt heeft ook een persoonlijk tintje. Geen ontbijtbuffet maar iedere tafel krijgt zijn eigen etagères of lange plank met je ontbijt geserveerd. Geen maatregel ivm Corona maar altijd zo opgediend en hierdoor een heel persoonlijk tintje.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    11 augustus 2020
  • 9.25

    Yvonne R

    Van aankomst tot vertrek was alles naar wens, zeer vriendelijk, voortreffelijk eten en gemoedelijke sfeer. Kortom aanrader!
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    3 augustus 2020
  • 9

    veenendaal

    Heerlijk gegeten!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    3 augustus 2020
  • 8.75

    uit Groningen

    Vriendelijk en gastvrij. Uitstekend diner, zeer goed ontbijt. Een aanrader.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    24 juli 2020
  • 9.5

    Robert

    Vriendelijke ontvangst en eten was prima! Leuke bediening en sfeervolle inrichting.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    16 juli 2020
  • 9

    Paul Borghans

    Gezellig vriendelijk. We hadden een hondje mee genomen. Hij was heel erg welkom ????????
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    15 juli 2020
  • 9

    K Luttje

    Heerlijk gedineerd op het landelijke terras. Het eten was heerlijk en het werd mooi gepresenteerd. En de bediening was zeer gastvrij en vriendelijk.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    14 juli 2020
  • 9

    A. Vonk

    Het was ons 2e bezoek cq verblijf.Het was genieten.Diner Ontbijt Super. Vriendelijk team,Zeer gastvrij.Voor herhaling vatbaar.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    12 juli 2020
  • 9.25

    Helma Bod

    Wij hadden een arrangement 5-gangen diner, overnachting en ontbijt. In één woord ge-wel-dig en komen graag nog een keertje terug.
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    11 juli 2020
  • 9.75

    Bram ten Cate

    Gemoedelijk hotel op een prachtige locatie. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima ontbijt, geen ontbijtbuffet.
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    2 juli 2020
  • 7.75

    Nicky Carrilho

    Uitstekend gegeten met prima bediening.
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    29 juni 2020
  • 9.75

    Remke

    Voor senioren magen was het 5 gangenmenu net iets teveel
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    19 juni 2020
  • 8

    Antoinette Joustra

    Prima gegeten en een vriendelijke bediening
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    18 juni 2020
  • 8.75

    Martin van den Brink

    Prima ontvangst door eigenaar en het personeel. Zeer vriendelijk en correct. Hotel, restaurant en terras zijn coronaproof ingericht. Vooral het terras met buitenbar onder een grote tent is subliem. Duidelijke en nette bewegwijzering. 5-gangendiner was verrukkelijk en wijnarrangement sloot goed aan bij de gerechten. Een prima ervaring bij De Klomp. We komen zeker weer terug.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    18 juni 2020
  • 9.25

    Viola Kuipers

    Erg lekker eten en goed verzorgd , heel gezellig
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    17 juni 2020
  • 9

    MK

    Heeerlijk 5-gangen diner, daarnaast een heel fijn verblijf voor een overnachting. Ook het ontbijt was goed, erg tevreden! Mooie omgeving om te wandelen of fietsen. Echt een aanrader!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    9 juni 2020