Cuarto Ocho

Spaanse verwennerij van 4 gangen

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Cuarto Ocho
Voorstraat 47
4797BE Willemstad
nederland

In het pittoreske Willemstad, vind je aan de Voorstraat restaurant Cuarto Ocho. Cuarto Ocho is een authentiek Spaans restaurant met een Baskisch georiënteerde keuken waar het eten, de wijn én de mensen centraal staan. Alles alleen opeten of met elkaar delen, het kan zoals je het zelf wenst. Tijdens een diner kun je diverse gerechten zowel klein als groot bestellen. 

Cuarto OCHO wil zich onderscheiden als een ‘alledaags’ Spaans restaurant met originele gerechten met de allerbeste ingrediënten zoals lokale groenten, vlees van geselecteerd vee uit West-Brabant en België en vis van Schmidt Zeevis in Rotterdam. 

De gerechten worden bereid door de gepassioneerde Spaanse chefs: Ana Patiño Correa en Santi Diaz-Bustamente Ussia (beiden geschoold aan de beste gastronomische opleiding in Spanje). Zij worden op social media ook wel de ‘travelling chefs’ genoemd, omdat ze speciaal vanuit Spanje komen om voor je te koken. Dit alles in combinatie met de duurzame bereidingswijze, staat garant voor een HEERLIJK diner. 

Reviews
10 1 Zeer goed
8.8
Eten
8.6
Service
8.2
Sfeer
8.6
Gastvrijheid
 • 8

  Rob Knapen

  Het restaurant is heel sfeervol. Het 4-gangendiner was heerlijk. Met name het uitgebreide tapasplankje als voorgerecht was fantastsich. Bediening heel vriendelijk en attent. De kamers zien er bijzonder goed uit, zijn heel ruim en vrij nieuw. Aan alles is gedacht, lekker koffie en thee op de kamer, zeep en shampoo bij de douche, zelfs een lampje dat ‘s nachts aanspringt als je naar toilet gaat. Zeker een aanrader. Het buitenterras achter het hotel mag nog een beetje aangekleed worden. Verder alleen maar positief
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  30 mei 2020
 • 9.25

  Maria van wijk

  We hebben heel lekker gegeten en goed geslapen
  10
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  28 mei 2020
 • 9

  Jetty

  Wij hebben genoten van de authentieke Spaanse gerechten die wij voorgeschoteld kregen.... alles klopte... de hotelkamer was schoon, zeer ruim en de bedden van zeer goede kwaliteit...
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  24 mei 2020
 • 9

  Oisterwijkjes

  Een Spaans restaurant icm een klein sfeervol hotel. Er worden kwaliteit producten gebruikt wat je proeft. Een echte aanrader wanneer je een fijnproever bent. Perfect prijs-kwaliteit verhouding.
  10
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  23 mei 2020
 • 7.5

  Michael Storch

  leuk restaurant, gerecht keuzes toch vrij beperkt en dan zitten er ook nog niet gemakkelijke keuzes tussen, zoals scheermesjes en inktvis. ook tapas keuzes zeer beperkt
  7
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  20 februari 2020