FG Restaurant**

Ultiem ALL-IN 5-gangenmenu incl. bruisend aperitief

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
FG Restaurant
Katshoek 37
3032 AE Rotterdam
Nederland

Met FG Restaurant (2 Michelinsterren) behoort de Rotterdamse Patron-Cuisinier François Geurds in de gastronomie tot de absolute top. Geen chef zo vergevorderd op gebied van smaak als hij. Zijn heldere Bloody Mary smaakt meer naar tomaat dan een rijpe San Marzano.

FG Restaurant kent geen grenzen of kledingvoorschriften. De ultieme eetbeleving is niet gebonden aan een dresscode, is de stellige overtuiging van deze Food Guru.

Op het bord is hem echter niets (te) gek. De gerechten die je met liefde krijgt voorgeschoteld, dagen je uit en zullen je met zekerheid inspireren. De onverhoedse verrassing zit ‘m in elke gang. FG staat (garant) voor Fanatiek Genieten.

Reviews
10 1 Zeer goed
9.1
Eten
8.8
Service
8.6
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
 • 9

  Corne

  Excellente ervaring, hier ben je werkelijk te gast. Unieke smaakbeleving en mooie bijpassende wijnen.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  1 juli 2020
 • 10

  Loes

  Heerlijk genoten! Een bijzondere en verassende ervaring.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  7 juni 2020
 • 9.5

  lianne Vermeulen

  Super gegeten. Twee sterren Michelin! En dat proef je zeker! Een heerlijke avond gehad. Er is ook grandioos rekening gehouden met mijn voedselallergie! Het ijsje als afsluiter is absoluut overbodig. Zonder is het meer dan af. Complimenten.
  10
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  6 maart 2020
 • 9.25

  Caja / Sander

  Alle gerechten waren subliem. Verrassend, mooi, lekker en prachtig gepresenteerd. De bediening was alom aanwezig en gaf ons het gevoel dat we heel welkom waren. Wijnen waren ook zeer goed gecombineerd. De sfeer was zeer prettig, niet dat superchique waar je af en toe het gevoel hebt dat je moet fluisteren als je wilt praten. Past heel goed bij ons. Een zeer klein minpuntje vond ik dat we meteen toen we binnenkwamen, amper gewend waren aan de sfeer en we al gelijk, tijdens de eerste amuse bevraagd werden, met het hapje in de mond. Maar dat beschouw ik als een incidentje! Al met al een zeer fijne ervaring. We hebben 4 uur getafeld en ons geen moment verveeld (want je wordt ook bezig gehouden met het zelf mixen van pepers, zouten en thee bijvoorbeeld).
  10
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  6 maart 2020
 • 6.75

  Jorrit

  We gingen flitsend van start bij FG met een originele manier van een G&T aperitief. Helaas was voor mijn vrouw al een redelijk basale mocktail besteld (verschilde niet veel van een reguliere Fanta), terwijl er bijvoorbeeld ook alcoholvrije G&T's op de kaart bleken te staan tijdens het bereiden van mijn cocktail. De amuses en eerste voorgerechten waren top; ook het zelf samenstellen van de zout en peper was origineel. Helaas kwam het gebruik ervan later niet terug bij de gerechten. Het bijbestellen van extra gangen (naast het set menu) bleek niet evident. Uiteindelijk kregen wij de mogelijkheid om 1 extra tussengerecht te bestellen, waarbij we voor een klassieker van de chef kozen. Deze, tezamen met de andere voorgerechten en het hoofdgerecht waren lekker, maar naar ons idee weinig bijzonder of ** waardig; zowel qua smaak als presentatie. Ook kwam foi wel erg vaak terug. Het desert was teleurstellend en de laag gesmolten Napoleon zuurtjes veel te zoet. Een gesprek met de gastheer leerde dat het menu speciaal voor de Heerlijk actie was samengesteld en niet overeenkwam met de kaart of chef's menu. Het gekozen bijpassende wijnarrangement was weinig spannend en bestond vooral uit Riesling. Qua bediening viel het op dat er steeds langere tussenpozen tussen de gerechten zaten en er later op de middag meer de focus lag op het klaarmaken voor de avondsetting. Dit is begrijpelijk, maar moet niet hinderlijk worden voor de nog aanwezige middaggasten. Tijdens de koffie werd de kar met zoetigheden niet bijgevuld, wat resulteerde in een "wie het eerst komt, die het eerst maalt" voor de verschillende tafels. Qua setting viel vooral op dat de muziek vrij luid was (wellicht alleen in de hoek waar wij zaten) in de zaal, maar meer nog op de toiletten. Mijn partner benoemde dat het damestoilet niet schoon was. Ook de styling met spotprentfiguren vonden wij opvallen en niet erg passend. Het bedienend personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, alleen soms (schijnbaar) niet aanwezig. Zie hierboven. Vanuit de keuken hebben wij niemand gezien/gesproken. Wij zijn ervaren en verwende bezoekers van de betere restaurants en vonden dus deze ervaring met FG ** tegenvallen. De Heerlijk acties zijn toch bedoeld als visitekaartje van een restaurant en naar onze mening zou een selectie van de chef daar meer recht aan doen. Graag zouden wij FG een herkansing geven en terugkomen voor een chef's menu. Persoonlijk zie ik daarin wel een bezwaar in de prijs, gezien wat ik nu al heb af mogen tikken voor een Heerlijk special + extra tussengerecht + kaasplankje. Op basis van deze ervaring heb ik aangegeven op dit moment FG niet aan te raden bij vrienden; wij hebben betere ervaringen bij restaurants in hetzelfde segment (en onbekendere juweeltjes zonder ster).
  6
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  5 maart 2020
 • 9.5

  Shauna Ryan

  The dishes were unique cominations of ingredients and absolutely delicious in each bite. Each dish was catered to my allergies. We loved the bread cart, the cheese cart, the ice cream cart, the tea cart, the knife selections, the salt and pepper box selections, the table for ladies' bags - everything was thought about meticiously. The sommelier also talked about each wine with such enthusiasm. The only reason for a lower score for the ambiance was that the tables were very close together - it could have been a lot more of a romantic feeling with more space to dine and chat. Everyone is also watching what the other table gets so there's less surprise when it arrives. Highly recommended.
  10
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  5 maart 2020
 • 8.75

  Martin Huizer

  Geen aanvullingen.
  8
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  5 maart 2020
 • 9.25

  Staffan Bos

  Heerlijk gegeten en top service.
  10
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  5 maart 2020
 • 5.5

  Mart

  Waar weken naar was uitgekeken - een culinaire avond uit in een twee-sterren restaurant - eindigde in een grote teleurstelling. De totale beleving was ver onder de maat en past niet bij de allure van een Michelinsterren restaurant. Het dienstdoende personeel is hier grotendeels debet aan omdat men alles op de automatische piloot doet. Er was geen enkele persoonlijke interesse in de gasten, niets om ons op gemak te stellen, geen blijk om er een fijne avond van te maken, met moeite een zuinige glimlach. Waarom de zelfingenomenheid en overbodige arrogantie bij vrijwel alle personeelsleden? Bij slechts één gang werd ons gevraagd of het eten ons gesmaakt had. Tel daarbij het weinig speciale menu van de chef op en je hebt een teleurstellende avond. Het eten was zeker niet slecht maar absoluut geen culinaire verrassing die je zou (mag?) verwachten bij een twee sterren zaak. De “wow” factor ontbrak. Zeker ook toen de als aperitief aangeboden champagne ad. € 20,50 per glas in rekening werd gebracht. Geen enkel probleem om hiervoor te betalen maar meld dit dan even vooraf. Helaas, eens maar nooit weer.
  6
  Eten
  4
  Service
  8
  Sfeer
  4
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  29 februari 2020
 • 10

  Ewald Vogel

  Geweldige ambiance in dit sterren restaurant met heel veel culinaire hoogstandjes van de chef-kok. Plus mooie wijnen passend bij elk gerecht afzonderlijk. Het sucade potje was van uitzonderlijke kwaliteit en smaak. Absolute aanrader!!!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  23 februari 2020
 • 7.5

  JvZ

  Eten was bijzonder en goed, mooie smaken en heerlijke wijnen. Daarnaast van tijd tot tijd verrassend en overweldigend (keuze uit 10 zouten en pepers, keuze van een mes, keuze friandises), een belevenis! Echter, de service kan verder verbeteren. De bediening (die in -te?- groten getale aanwezig was) was onvoldoende op elkaar ingespeeld. Zo werd de eerste (sublieme) amuse zonder toelichting voor ons neergezet door een nieuwe niet-Nederlands sprekende medewerker. Enkele minuten later wordt door een collega gevraagd of al is toegelicht wat het is.. (nee dus). Ook bestellen van een bruisend aperitief (mooie vintage cava) ging via drie medewerkers; in eerste instantie werd alleen Blanc de Blanc Champagne aangeboden en voor iets anders was assistentie van een collega nodig.. vreemd. We moesten best veel moeite doen om de Engelse (prima) toelichting door de sommelier goed te volgen. Bij 1 gang kwam de wijn pas toen het eten al enige tijd was geserveerd. Kortom: het kan allemaal net wat strakker, hopelijk een volgende keer, want we komen zeker terug!
  9
  Eten
  6
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  22 februari 2020
 • 9

  Marc van der Mijn

  Uitstekende ervaring, spannende gerechten, prima bediening. Wel gehorig door boog-plafond. Eigen zout en peper combinaties maken is erg leuk
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  19 februari 2020
 • 10

  C de noten

  het is bijzonder, alles, een geschenk
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  29 januari 2020
 • 9.75

  ronald de ronde

  Ons jaarlijkse uitje is wederom uitstekend bevallen bij FG. Je voelt je gelijk op je gemak en voelt dat je hier enkel in de watten gelegd gaat worden zonder zelf, d.m.v. kleding, gedrag en etiquetteregels je niet op je gemak te voelen. Eten was uiteraard bijzonder en lekker. Prima wijnen. Leuke enthousiaste Engelstalige gerant. Kortom een aanrader. Goed je betaalt wel meer maar uiteindelijk kost het maar een beetje...!! Een 4.5 uur durende sessie. Tot volgend jaar! Ronald
  9
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  31 december 2019
 • 9

  Ellen

  -
  8
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  28 november 2019
 • 10

  Lyn

  Een echte belevenis om bij FG restaurant te eten. Het zit m in de kleine verfijnde dingetjes wat FG zo bijzonder maakt. Ze weten zelfs een belevenis van peper en zout te maken! Hoe bijzonder. Kortom een echte aanrader!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  6 november 2019
 • 8

  Martha Varela da Silva

  Als tip wil ik alleen meegeven, dat er niet meteen iemand aan je tafel hoeft te staan. Laat de gasten eerst even rustig zitten en pas na 2 minuten komen ipv na 30 seconden.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  5 november 2019
 • 8.75

  Wouter Rijneveld

  Bij FG altijd zeer goed eten. Enige minpuntje is dat ik wel veel wisseling in de bediening is.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 oktober 2019
 • 9.75

  Gerrit

  Fantastisch eten! Ongedwongen sfeer, zeer attent personeel: leuke aandacht voor onze trouwdag. Makkelijk parkeren voor de deur.
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  13 oktober 2019
 • 8.75

  Didi

  Genoten, super wijnen bij de gerechten. Vond dessert wat gewoontes ten opzichte van de andere gerechten. Top avond
  9
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  2 oktober 2019
 • 9

  joan van Ravenswaay

  Heerlijk eten, goede vriendelijke bediening. Leuke sfeer, niet “stijfjes”.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  30 september 2019
 • 7

  Antoinette Borgsteede

  We genoten van een all-inclusive 5-gangenlunch. De kwaliteit van het eten was uitstekend en ook de wine pairing was prima. Wel jammer dat we zelf om een extra broodje moesten vragen. Met uitzondering van de vriendelijke, toegankelijke sommelier uit Estland was de bediening duidelijk minder dan de vorige keer dat we hier aten. Afstandelijk en niet zo attent (zie het broodje). Ook een minpunt: we wilden kaas in plaats van een dessert. Er werd wel verteld dat er een meerprijs was, maar we schrokken toch wel van de 17 euro per persoon extra op de rekening. De goodie bags op de bar waren kennelijk niet voor de gasten die gebruik maakten van een aanbieding. Dit in combinatie met de onpersoonlijke bediening maakte dit tot een mindere ervaring dan de vorige keer dat we hier aten.
  9
  Eten
  6
  Service
  7
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  23 september 2019
 • 10

  Sandra Gorter

  Inspirerende culinaire ontdekkingsreis
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
  18 augustus 2019
 • 9.5

  Jos

  Prachtige 5 gangen lunch met heerlijke en unieke gerechten. Ook de amuses waren voortreffelijk. Aparte diner stoelen geven extra comfort en wat meer privacy. Chef kok liep regelmatig door het restaurant en had contact met zijn gasten. Erg veel bediening aanwezig en zeer attent. Op klein foutje van de sommelier na een perfect etentje
  10
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
  30 juli 2019
 • 10

  Ronald telegraaf

  Alles was perfect, de ontvangst, het personeel, het menu de wijnen allemaal geweldig. De sfeer was heel gezellig allemaal vrolijke mensen.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  28 juli 2019