212 at home*

Fine dining experience voor thuis met de 212 dinerbox

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
212 at home
Amstel 212
1017AH Amsterdam
nederland

Aan de prachtige Amsterdamse gracht, nabij het Nationale Opera & Bali theater, vind je 212. In dit unieke restaurant schuif je letterlijk bij de chefs aan ‘tafel’. 212 is hiermee het eerste Amsterdamse no-table restaurant.

Eigenaren Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot zijn geen onbekenden van elkaar. Vanaf 2010 kookten zij samen bij Bord’Eau, wat binnen drie jaar door Michelin werd beoordeeld met 2 Michelinsterren. Na 7 jaar op het allerhoogste niveau, waren zij klaar voor een volgende uitdaging: een eigen restaurant!

Minder regeltjes, meer beleving. Dat is wat je ervaart bij 212. De bar rondom de keuken maakt deze ervaring compleet. “We willen contact maken. Producten laten zien, vertellen hoe een gerecht in elkaar zit, een beleving creëren.” aldus chef Thomas Groot.

Dat je hier geweldig kunt dineren is niet onopgemerkt gebleven. 212 heeft namelijk van Michelin een ster in ontvangst mogen nemen voor hun prachtige concept!

Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen voor culinaire ervaring aan huis:
Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met hun nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot. In de dinerboxen zit een zorgvuldig samengesteld 4-gangen menu, dat elke twee weken varieert. Naast gerechten als licht gerookte kreeft met asperges en gestoofde lamsschouder ontvang je bij de luxueuze dinerbox instructies hoe je de gerechten thuis kunt bereiden. Het menu kan uitgebreid worden met passende wijnen en heerlijke aanvullende happen, zoals oesters, kaas en brood. Alle gerechten worden zorgvuldig bereid volgens het DNA en de typerende smaken van het restaurant 212, met het verschil dat de gerechten in de dinerbox voor iedereen gemakkelijk zijn te bereiden. In de box zit altijd één gerecht dat 1-op-1 is overgenomen uit het repetoir van het restaurant zelf.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.