Brasserie Staverden

Prachtige brasserie in 17e eeuwse kasteeltuinen

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Brasserie Staverden
Uddelermeerweg 2
3852NT Ermelo
Nederland

Brasserie Staverden is een unieke locatie in Nederland. Onder andere door de bijzondere ligging midden in de 17e eeuwse kasteeltuinen van Staverden. Ook de inrichting is bijzonder met een combinatie van modern en klassiek. De Brasserie beschikt over twee grote prijswinnende (verwarmde) terrassen; het hoofdterras op de zon en het zogenaamde ‘pauwenterras’ wat aan de voormalige pauwenkooi grenst. Hier kun je HEERLIJK genieten van de schitterende tuinen en bosrijke omgeving. Tevens zijn er diverse wandelroutes in de nabije omgeving. Brasserie Staverden biedt een kaart met veel seizoensgebonden en pure producten maar ook typische streekgerechten. De kaart heeft een internationale allure met hints naar zowel de Franse, Spaanse en Italiaanse keuken. 

De Brasserie heeft een eigen kas en moestuin. Hier worden het hele jaar door diverse kruiden, groenten en fruit geteeld door vrijwilligers van de Stichting Vrienden van Staverden. Vroeg in het voorjaar wordt een teeltplan gemaakt en worden de eerste zaadjes opgekweekt in de kas. In de moestuin groeien diverse kruiden, sla, boontjes, asperges, bieten, aardpeer, courgettes, wortels, uien, pompoenen en bleekselderij en in de kas vind je diverse druiven, meloenen, verse munt, aubergines, paprika’s en cherrytomaatjes. 

Reviews
10 1 Zeer goed
9
Eten
8.5
Service
9
Sfeer
8.8
Gastvrijheid
 • 10

  Diana

  Zeer vriendelijk ontvangen, de gerechten heerlijk van smaak en prachtig om te zien. We hebben buiten op t ruime terras gegeten (coronaproof) met prachtig uitzicht. T was een heerlijke avond
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  2 juli 2020
 • 9.25

  Richard Oudbier

  Heerlijke gerechten , hele fijne landelijke sfeer prachtig op terras gezeten, Vriendelijke bediening. Wij hadden een top avond , gaf ons echt een vakantiegevoel, de volgende keer willen we iets meer tijd vooraf nemen om het landgoed te bezichtigen prachtig
  9
  Eten
  9
  Service
  10
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 juni 2020
 • 7.75

  MHA Smit

  Prachtig idee, het diner ( 5-gangen menu met amuse ) buiten te serveren. De zon scheen en de temperatuur was heerlijk. We werden bijzonder vriendelijk en gastvrij ontvangen en kregen een tafewl op het terras. De gerechten waren smakelijk, gekookt met weinig zout ( daardoor meer smaak ) en opgediend op passende borden. Een feestje om bij de Brasserie te eten. Halverwege de avond trof ons een tropische regenbui, de regen vormden riviertjes onder de stoelen. Er werd snel en adequaat op geanticipeerd. Met grote paraplu's werden we naar binnen geleid om het diner voort te zetten. Daar stond een met linnen gedekte tafel voor ons klaar. Een opmerking is; bij het serveren van het gerecht kan met meer trots worden verteld wat de gasten krijgen voorgezet.Laat horen dat de kok iets bijzonders heeft gemaakt. Het zijn gewoon mooie gerechten. Het is een restaurant om terug te komen.
  8
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  19 juni 2020
 • 8.25

  Gabrielle de Muralt

  Fijn gegeten bij Brasserie Staverden. Een paar punten van aandacht; de gezouten boter als de witte (aperitief) wijn waren te koud. Wat moeilijk te beoordelen is, en dat is natuurlijk ook het avontuurlijke van een verrassingsmenu/ wijn, is de combinatie van die twee. Ik had bij een bepaald gerecht een (andere) rode wijn - keuze willen/kunnen maken. De bediening was prettig, de timing van de diner-onderdelen prima en er waren een paar pareltjes op ons bord. Om er twee te noemen;(vooraf) een krokant rolletje gevuld met tonijntatraar en (na) chocolade variaties met onder andere een pepertje. Komen graag nog eens terug.
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  15 maart 2020