Chefs Table on Board

Blue Rhapsody arrangement | WEGENS SUCCES VERLENGD

Restaurant info
Chefs Table on Board
Piet Smitkade 400
3077MJ Rotterdam
Nederland

All on board! | WEGENS SUCCES VERLENGD

Op een wel heel bijzondere locatie, namelijk de Blue Rhapsody kun je binnenkort terecht voor dé culinaire beleving van Rotterdam. Het state of the art schip neemt je mee op deze speciale vaart. De gerenommeerde Michelinsterren-chefs: Fred Mustert, Erik van Loo, Jos Grootscholten en Mario Ridder gaan er samen met de gepassioneerde crew alles aan doen om jouw hoge verwachting te overtreffen met hun gastronomische talent. 

De chefs, welke samen goed zijn voor maar liefst zes Michelinsterren, kijken ernaar uit om jou een unieke experience te verzorgen die nog jaren bijblijft. Dit culinaire geweld wordt gecomplementeerd door 3,5 uur varen langs de adembenemende skyline van Rotterdam. Uiteraard word je ontvangen door de chefs, kapitein en brigade met Champagne en amuses. Daarna word je verwend met maar liefst acht exquise gangen aan boord van dit unieke schip. Het menu wordt begeleid door verfijnde wijnen die met de grootste zorg zijn geselecteerd bij de gerechten. Tijdens het gastronomisch genot zorgt de DJ voor fijne tunes en live entertainment. Tijdens het aanmeren wordt koffie met een keur aan friandises geserveerd! Kortom, wij gaan op Summer Chique! 

Let op: de data 10 juli, 11 juli, 12 juli en 18 juli zijn al volgeboekt! Je kunt nog wel reserveren voor vrijdag 17 juli. De plekken gaan hard, wacht dus niet te lang met reserveren ;)

Het arrangement omvat:

  • Boarding pass Blue Rhapsody;
  • vaart van 3,5 uur langs de adembenemende skyline van Rotterdam;
  • ontvangst met Champagne, amuses door de chefs, kapitein en crew;
  • 8-gangendiner met zorgvuldig geselecteerde wijnen, water, koffie, thee en friandises;
  • live entertainment tijdens het diner van de DJ.
Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.