Eethuis Twintig

Verrassend 5-gangenmenu in huiselijke ambiance

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Eethuis Twintig
Piushaven 20 b
5017AN Tilburg
Nederland

Aan de gezellige Puishaven van Tilburg vind je Eethuis Twintig. Hier is iedereen welkom om zich even in de gezellige ambiance culinair te laten verwennen. Het Eethuis voelt niet alleen als thuiskomen, maar het is ook thuiskomen. Elk moment van de dag staat het team klaar om je te ontvangen!

Chef-kok Davy Stevens is een ras echte Tilburgse. Stevens begon al vroeg met het samenstellen van HEERLIJKe gerechten. In het sfeervolle restaurant aan de Piushaven komen geweldige internationale keukens samen tot gerechten! De Franse en Aziatische keuken worden bereid, maar ook de oud-Hollandse inleg- en fermentatietechnieken zijn terug te vinden op de menukaart. Bij Eethuis Twintig zijn vegetarische gasten ook altijd welkom!

Reviews
10 1 Zeer goed
8.7
Eten
8.7
Service
7.7
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8

  Lex

  Heerlijk en verrassend gegeten, zeer vriendelijke bediening in een mooie en gezellige omgeving.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  14 maart 2020
 • 8.75

  Xynthia

  Zeer fijn verrassingsmenu met een breed scala aan verse producten. De ambiance was uitstekend en we werden direct goed ontvangen door de gastheer. Deze jonge chefs hebben veel in hun mars! Al met al een zeer fijne avond met heerlijk eten.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  13 februari 2020
 • 8.75

  SnarkyPuppy

  We hebben genoten van het 5 gangen verrassingsmenu. Zonder uitzondering geweldige gerechten, vaak met ongebruikelijke maar zeer smakelijke combinaties. Ook de bijpassende wijnen waren erg lekker en verhoogden de beleving van de gerechten. Bediening was ongedwongen en professioneel, met veel uitleg over de gerechten en wijnen. De score van 7 voor sfeer had te maken met de duidelijke aanwezigheid van een grote en wat luidruchtige groep gasten. Wij kregen overigens zonder te vragen een andere tafel aangeboden op een wat rustigere plek in het restaurant.
  9
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 januari 2020