Joelia | Takeaway

Drie smakelijke gerechten tijdens de tasting-set by Mario Ridder voor thuis

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Joelia | Takeaway
Coolsingel 5
3012AA Rotterdam
nederland

Restaurant Joelia, de trots van Mario Ridder, heeft tijdens deze bijzondere periode toch een mogelijkheid gevonden voor jou om te kunnen van de fantastische gerechten. Namelijk met een takeaway tasting; een 3-gangendiner waarvan je thuis kunt genieten!

Sterrenchef Mario Ridder is zijn carrière begonnen bij Parkheuvel en heeft vervolgens een lange tijd gewerkt bij De Zwethheul waar hij in 2009 eigenaar werd. In 2006 was hij de eerste chef-kok die in zeven maanden tijd 2 Michelinsterren bij elkaar kookte. In 2015 besloot hij het prachtige restaurant Joelia te openen. Intussen heeft het restaurant 1 Michelinster weten te bemachtigen. Dat het smullen gaat worden is dus zeker!

 
Deze week op het menu: 

Tonijn tataki
Scampi’s / wasabi

 *

Tarbot en papilotte
Saffraan / zomergroente 

Of

 Ravioli van kwartel
Oesterzwammen / spinazie

 *
Chocolade
Citrus / passievrucht

Stap in de wereld van Joelia en geniet van een uniek concept; ‘Tasting set by Mario Ridder, bestaande uit drie overHEERLIJKe gangen om thuis van te genieten voor slechts € 55,- per persoon!

Na het maken van de bestelling neemt restaurant Joelia persoonlijk contact met je op om de keuze voor het hoofdgerecht te bevestigen en eventuele supplementen zoals; kaasplateau en/of een bijpassende wijn af te stemmen.

Op te halen tussen 15:00 uur en 18:00 uur op het adres van restaurant Joelia

LET OP: Dit arrangement bevat een wekelijks wisselend menu (zie bovenstaande tekst voor het menu van deze week)

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.