Thuis!

Onbeperkt genieten van HEERLIJKe carpaccio

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Thuis!
Brugstraat 23
5731 HE Mierlo
nederland

In het pittoreske Brabantse Mierlo, waar de Standerdmolen boven de huizen uitsteekt, vind je restaurant Thuis!. Een restaurant dat zijn naam eer aandoet, want je zult je er zeker thuis voelen!

Als voormalig chef-kok van restaurant De 3 Gebroeders werd het voor Yori Strijbos tijd voor een nieuwe uitdaging. “Ik heb mijn werk altijd met veel plezier gedaan en zie het als een nieuwe uitdaging om hier in Mierlo de draad op te pakken met mijn eigen restaurant. Een eigen bedrijf is altijd al mijn droom en ambitie geweest”, zegt chef-kok Strijbos over zijn restaurant Thuis!.

De naam van het restaurant komt niet vanuit het niets, het doel van Strijbos en zijn team is dan ook dat je als gast met een thuisgevoel aan tafel zit. Het restaurant heeft een Frans-Mediterraanse keuken, waar je tijdens de lunch of tijdens het diner van kunt genieten. Daarnaast kun je ook altijd bij Thuis! terecht voor een drankje of als je lekker wilt borrelen. Kortom, culinair eten én gezelligheid vind je bij Thuis! in Mierlo.

Reviews
10 1 Zeer goed
8.5
Eten
8.5
Service
8.5
Sfeer
8.8
Gastvrijheid
 • 8

  Marie-José Raaijmakers

  Dat het goed was met het eten en gezellig
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  12 juli 2020
 • 8.75

  Martien Wetten, van

  We hebben er heerlijk gegeten. De medewerkers zijn allemaal spontaan en vriendelijk. Kleine tip, probeer niets iets culinair’s te maken van frietjes. Friet is Friet.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  6 juli 2020
 • 8

  Jo Soree

  Prima gegeten, 4 gangen verrassingsmenu ... kleine opmerking, de gebruikte sauzen in voor en tussengerecht zijn wat vlak van smaak... iets meer durf en uitgesproken smaken fleuren het geheel op. Compliment voor het (zoete) nagerecht, mooi en gevarieerd. De truffelfrieten bij het hoofdgerecht zijn een vondst.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  26 juni 2020
 • 9.5

  Ben Verheij

  Erg vriendelijke bediening
  9
  Eten
  9
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  2 juni 2020