Leonardo Hotel Rembrandtpark & Floor17

3-gangendiner met prachtig uitzicht over Amsterdam met comfortabele overnachting

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Leonardo Hotel Rembrandtpark & Floor17
Staalmeesterslaan 410
1057 PH Amsterdam
nederland

De avond trap je af met een diner bij restaurant Floor17. Zowel in de zomer als in de winter is Floor17 dé plek die je in hogere sferen brengt, met een waanzinnig uitzicht over Amsterdam. Floor17 is een liefdesverhaal over eten en drinken. Het is een beleving die je moet blijven ervaren. Bij Floor17 wordt gekozen voor de beste en meest verantwoorde producten. Er wordt veel tijd en energie gestoken in het vinden van de juiste ingrediënten. Pure en originele smaken vormen de basis. Met visie en vakmanschap maakt de keuken de ingrediënten tot heerlijke gerechten. Want bij Floor17 volgen ze geen trends, ze laten je proeven waar ze goed in zijn!

Meekijken in de open keuken, genieten van de beste wijnen, tekst en uitleg krijgen van chef de cuisine Michiel van der kroon en zijn brigade. Persoonlijke aandacht van het service team en het beste uitzicht van Amsterdam. Het is een avondvullend programma.

Na dit prachtige diner is het tijd om richting het Leonardo Hotel Rembrandtpark te gaan. Met de achttien verdiepingen heb je vanuit het hotel een spectaculair uitzicht over de hele stad. Je slaap comfortabel op heerlijke bedden en je start de volgende dag méér dan goed met een HEERLIJK ontbijt. 

Reviews
10 1 Zeer goed
8
Eten
8
Service
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.25

  Franka

  lekker gegeten op grote hoogte met een mooi uitzicht over Amsterdam. Daarna nog een drankje gedronken op de rooftop om vervolgens naar onze hotelkamer de nacht door te brengen. Na een heerlijk uitgebreid ontbijt weer heerlijk uitgerust vertrokken. Kortom een aanrader!
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  28 juli 2020