Leonardo Hotel Rembrandtpark & Floor17

Culinair genot in hogere sferen

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Leonardo Hotel Rembrandtpark & Floor17
Staalmeesterslaan 410
1057 PH Amsterdam
nederland

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit Amsterdam-West. Het imposante hotel ligt op slechts 15 minuten afstand van het oude centrum en is ideaal gelegen aan de Amsterdamse ring, direct aan het Rembrandtpark.

De avond trap je af met een diner bij restaurant Floor17 in het hotel. Zowel in de zomer als in de winter is Floor17 dé plek die je in hogere sferen brengt, met een waanzinnig uitzicht over Amsterdam. Floor17 is een liefdesverhaal over eten en drinken. Het is een beleving die je moet blijven ervaren. Bij Floor17 wordt gekozen voor de beste en meest verantwoorde producten. Er wordt veel tijd en energie gestoken in het vinden van de juiste ingrediënten. Pure en originele smaken vormen de basis. Met visie en vakmanschap maakt de keuken de ingrediënten tot heerlijke gerechten. Want bij Floor17 volgen ze geen trends, ze laten je proeven waar ze goed in zijn!

Meekijken in de open keuken, genieten van de beste wijnen, tekst en uitleg krijgen van chef de cuisine Michiel van der kroon en zijn brigade. Persoonlijke aandacht van het service team en het beste uitzicht van Amsterdam. Het is een avondvullend programma.

Na dit prachtige diner is het tijd om richting het Leonardo Hotel Rembrandtpark te gaan. Met de achttien verdiepingen heb je vanuit het hotel een spectaculair uitzicht over de hele stad.Het hotel heeft 446 luxueuze kamers en suites, 5 state-of-the-art vergaderzalen, sauna- en fitness faciliteiten en 300 overdekte parkeerplaatsen. Je slaapt comfortabel op heerlijke bedden en je start de volgende dag méér dan goed met een HEERLIJK ontbijt. 

Reviews
"Leonardo Hotel Rembrandtpark & Floor17" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Staalmeesterslaan 410, Amsterdam
4.3 out of 5 stars - 4 votes Zeer goed
8.5
Eten
8.8
Service
8.3
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.75

  Mink

  Ontzettend goed eten!
  9
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  6 oktober 2020
 • 10

  John Regter

  Compleetheid ten top , we troffen het voor een maandag In september(zijn we niet gewent)mooie kamer 1413 ong.30 graden, film & bbq op de rooftop en heerlijk eten in het restaurant!!!!????????????????????????????????????????
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  15 september 2020
 • 7.5

  G O

  Natuurlijk is het leuk en luxe om na het eten zo je hotelkamer in te kunnen wandelen We zaten in een leuke hoek in het best leuke restaurant Toch zouden wij deze actie niet weer boeken Het eten was aan de maat Het drinken prijzig Alles op rij is de prijs kwaliteit verhouding zelfs met de aanbieding niet goed
  7
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  13 september 2020
 • 8.25

  Franka

  lekker gegeten op grote hoogte met een mooi uitzicht over Amsterdam. Daarna nog een drankje gedronken op de rooftop om vervolgens naar onze hotelkamer de nacht door te brengen. Na een heerlijk uitgebreid ontbijt weer heerlijk uitgerust vertrokken. Kortom een aanrader!
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  28 juli 2020