Mijn Torpedoloods

Ervaar ontspanning in elk opzicht

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Mijn Torpedoloods
Stationsweg 43
3151HR Hoek van Holland
nederland

Eet- en drinkgelegenheid MIJN Torpedoloods is een prachtige horecalocatie aan de Berghaven te Hoek van Holland, onder de rook van Rotterdam en op een steenworp afstand van het strand, de Nieuwe Waterweg en de Noordzee. Gelegen aan de historische haven, biedt MIJN Torpedoloods de mogelijkheid tot lunch, wining, dining en lounging in een sfeervolle ambiance en met een prachtig uitzicht. Door de geweldige locatie wordt deze ruimte ook regelmatig gebruikt voor bruiloften en andere feestjes.  

Na een heerlijk diner, overnacht u in het prachtige hotel. De gasten profiteren van gratis wifi, flatscreen-tv en ook het ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Ook voor mindervaliden is het hotel toegankelijk. De inrichting is modern, wit en fris en sfeervol. Het hotel is de perfecte slaapgelegenheid voor zowel zakelijke overnachtingen als vakantie. Naast het hotel vindt u voldoende gratis parkeergelegenheid.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.