Restaurant hotel Amerika

Een knipoog naar de amerikaanse keuken

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Restaurant hotel Amerika
Rietdijkstraat 96
3151 GK Hoek van Holland
nederland

Hotel/restaurant Amerika is al sinds 1902 een icoon in Hoek van Holland en omstreken. De historie spreekt nog altijd tot de verbeelding. Het hotel kwam in het begin van de vorige eeuw in het nieuws toen het fungeerde als drenkelingenopvang. Jarenlang stond het hotel bekend als discotheek met een grote aantrekkingskracht op bezoekers uit de omgeving. Daarna werd het weer een hotel. Maar pas sinds de grote verbouwing van 2019 heeft Hotel Amerika de allure van toen weer terug. Niet alleen van binnen, maar ook van buiten. Hier geniet u dag en nacht, met de charme van toen en het comfort van nu. 

Het menu is Amerikaans georiënteerd met onder andere stoere burgers, heerlijke spareribs en American pancakes. Natuurlijk serveren ze ook tal van andere specialiteiten voor liefhebbers van vlees, vis en vegetarische gerechten. De ambiance van het restaurant is al even smaakvol. Dat maakt Hotel Amerika geschikt voor een intiem diner-voor-twee of een grotere groep.
Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.