Oase

Ongedwongen genieten van wijn en spijs

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Oase
Fortuinstraat 3
4611NM Bergen op Zoom
Nederland

Het mooie en bijzondere pand de Balanche in Bergen op Zoom vraagt om ‘genieten’, vonden eigenaren Donny en Roos Musters. Na een grondige verbouwing openden zij op 26 juli 2017 de deuren van Oase.

Je kunt bij Oase terecht voor de goede dingen van het leven. Een kaas- en charcuterieplateau, bijzondere lunchgerechten, mooie wijnen en -uniek in Bergen op Zoom- Amerikaans craftbeer.

“We willen dat iedereen zich hier thuis voelt”, vertellen Donny en Roos. “Als je alleen in alle rust een kop koffie wil drinken, dan is Oase jouw rustmoment in de drukte van alledag. Wil je met een grotere groep lunchen of genieten van een high-wine? Dan creëert Oase jullie eigen hotspot.”

Gastvrijheid op een laagdrempelige manier zit Donny en Roos Musters in het bloed. In Rijsbergen hebben Donny en Roos al meer dan tien jaar restaurant Dames Pellens Rijsbergen gehad. ‘Ongedwongen genieten van wijn en spijs’ is daar hun motto. En nu dus ook in Bergen op Zoom.

Reviews
"Oase" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Fortuinstraat 3, Bergen op Zoom
4.65 out of 5 stars - 6 votes Uitmuntend
9.3
Eten
9.2
Service
9.5
Sfeer
9.3
Gastvrijheid
 • 8.75

  Cees Steenbakker

  Heerlijk eten in een leuke omgeving met vriendelijke bediening
  9
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  25 september 2020
 • 9

  Ferdinand Johan Haberl

  In het centrum van Bergen op Zoom. Een prachtig restaurant wat ook goed coronaproof is gemaakt. Wij hebben echter in de kleine patio achter gegeten. Heel knus met de beplanting aan de muren net of wij in een patio in Italie waren. Alles is hier goed: vriendelijke gastvrouw en een uitstekende kok, die alles vers bereid. Wij komen zeker terug .
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  23 september 2020
 • 9

  Hanny Simons

  Het was super! Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening! Aanrader!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  18 september 2020
 • 10

  N Luyben

  Voor alle 4 heb hier ik maar een ‘10’ gegeven, wat moet ik anders! Nadat ik gereserveerd had en een bevestiging via de E-mail had ontvangen, kreeg ik ongeveer 2 uur later een telefoontje van het restaurant, dat het al volgeboekt was en dit waarschijnlijk een fout van ‘Heerlijk.nl’ zou zijn. Hij zou hierover contact opnemen met ‘Heerlijk.nl’. Wat hier mis is gegaan weet ik niet, maar op het moment van het telefoontje was ik onderweg naar Bergen op Zoom en had ondertussen al 30 km gereden. Onverrichterzake ben ik toen omgedraaid. Een fout kan altijd gebeuren, maar in een computergestuurd systeem lijkt me dit onwaarschijnlijk!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  13 september 2020
 • 9.25

  Joke Mol

  Fijne sfeer Leuke bediening Grote porties Goede wijnkaart
  9
  Eten
  9
  Service
  10
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  6 september 2020
 • 10

  Lenie Smits

  Wij hebben er super lekker gegeten, personeel is vriendelijk, prijs is prima. Alleen maar goeds te melden. Verschillende keren mijn complimenten aan de kok gegeven. Echt een aanrader.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  31 augustus 2020