't Ganzenest

New Kid in Town

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
't Ganzenest
Delftweg 58 a
2289 AL Rijswijk
nederland

New Kid in Town-alert! Op 23 september opent restaurant 't Ganzenest van Erik Tas in Rijswijk haar deuren. Tas is chef en ondernemer van Bij Erik en buurman Bistro nr. 11 in Leidschendam. Daarvoor stond hij in het met twee Michelinsterren bekroonde Parkheuvel. Nu gaat hij met 't Ganzenest een nieuwe uitdaging aan in een ruim en statig pand in Rijswijk. Wij verwachten dat de chef binnen afzienbare tijd wel eens een ster zou kunnen koken in zijn derde en nieuwste restaurant.

Het restaurant is gelegen op een prachtige locatie in Rijswijk naast het verlengde van de Vliet, het Rijn-Schiekanaal en is ook voorzien van een aantal sfeervolle hotelkamers. Vanaf eind september is het mogelijk om hier te genieten van prachtige, culinare gerechten op het niveau van wat u gewend bent bij restaurant Bij Erik (bekroond met een Bib Gourmand).

Ondanks de coronacrisis ziet Erik kansen.

´Nu weet ik weer waarom ik ondernemer ben geworden. Snel reageren, schakelen en positief blijven. Ik durf verder te kijken dan 2020. In deze tijden komen de echte ondernemers boven drijven. Ook in corona tijd ondanks dat het een moeilijke periode is voor de horeca zie ik nieuwe kansen. Daarom maken wij deze stap nu. Dingen die ik nu niet kan waarmaken Bij Erik kunnen we in Rijswijk wel aanpakken. Daar kunnen we doorgroeien en voldoen aan de vraag van onze gasten.’

Klinkt dit niet HEERLIJK? Reserveer en geniet als één van de eerste van ´t innovatieve, culinaire Ganzenest.

 

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.