CEO baas van het vlees

Het allerbeste vlees wordt hier geserveerd

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
CEO baas van het vlees
Sumatraweg 1
3072ZP Rotterdam
Nederland

In het bruisende centrum van Rotterdam vind je hét vleesrestaurant van Rotterdam en omgeving. In 2013 openende Mario Ridder dit vleesrestaurant op Katendrecht met één duidelijk doel: absolute kwaliteit zonder toeters en bellen. C.E.O. baas van het vlees... dat zegt eigenlijk al genoeg!

Enkel het allerbeste vlees wordt geserveerd. In 2015 én 2017 is het restaurant zelfs uitgeroepen tot “beste vleesrestaurant van Nederland”. Ook heeft het restaurant een notering in de Lekker500. Een mooie prestatie! Naast het malse Black Angus rundvlees uit Amerika, worden onder andere ook de Angus uit Ierland en Weiderund uit Nederland gereserveerd. Niet alleen de producten zijn prachtig, maar ook de opmaak van het bord ziet er uit om door een ringetje te halen.

Mario is onwijs trots op wat er samen met het team is bereikt. "Drukte, enthousiasme van onze gasten, iedereen genietend van een puur stukje vlees en lekkere wijn in zijn glas. Blij met onze gasten die voor ons “de muziek maken” in ons restaurant." aldus Mario.

Benieuwd naar de meest HEERLIJKe vleesgerechten? Reserveer dan snel een plekje!

Reviews
"CEO baas van het vlees" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Sumatraweg 1, Rotterdam
4 out of 5 stars - 1 votes Zeer goed
8
Eten
8
Service
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 8

  Marcel van Veen

  Fantastisch gegeten, echt buiten gewoon lekker, Goede sfeer en service. Hoewel het een kennismaking aanbieding was (en ik zeker terug kom) vond ik de porties klein. Wijn is echt te duur, wat jammer is, en ook 6 euro voor een fles water beetje jammer. Zou mooi zijn als hier wat mee gedaan werd, wordt dit een topper in Nederland.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  8 oktober 2020