In het bruisende centrum van Rotterdam vind je hét vleesrestaurant van Rotterdam en omgeving. In 2013 openende Mario Ridder dit vleesrestaurant op Katendrecht met één duidelijk doel: absolute kwaliteit zonder toeters en bellen. C.E.O. baas van het vlees... dat zegt eigenlijk al genoeg!
Enkel het allerbeste vlees wordt geserveerd. In 2015 én 2017 is het restaurant zelfs uitgeroepen tot “beste vleesrestaurant van Nederland”. Ook heeft het restaurant een notering in de Lekker500. Een mooie prestatie! Naast het malse Black Angus rundvlees uit Amerika, worden onder andere ook de Angus uit Ierland en Weiderund uit Nederland gereserveerd. Niet alleen de producten zijn prachtig, maar ook de opmaak van het bord ziet er uit om door een ringetje te halen.
Mario is onwijs trots op wat er samen met het team is bereikt. "Drukte, enthousiasme van onze gasten, iedereen genietend van een puur stukje vlees en lekkere wijn in zijn glas. Blij met onze gasten die voor ons “de muziek maken” in ons restaurant." aldus Mario.
Benieuwd naar de meest HEERLIJKe vleesgerechten? Reserveer dan snel een plekje!