Eeterie 03402

Culinaire hoogstandjes uit de zee

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Eeterie 03402
Dorpsstraat 9
3433CH Nieuwegein
Nederland

Eeterie 03402 zijn altijd op zoek naar mooie en verse ingrediënten voor het maandelijks wisselende Keuzemenu. Een goede dosis creativiteit en het enthousiasme van het team zorgt altijd voor HEERLIJKe smaakcombinaties uit de mediterrane keuken. Deze aanbieding betreft het Fruit de Mer gerecht bestaande uit  onder andere verschillende culinaire schaal/- en schelpdieren

Een van de langst bestaande restaurants in Nieuwegein is Eeterie 03402. Het Echtpaar John & Virginia van Hesteren zijn Eeterie 03402 gestart.. En met succes… In 2014 hebben zij de Fairtrade Award ontvangen. Voor de mensen die niet weten waar 03402 voor staat.. 03402 is het oude net-nummer van Nieuwegein, in 1995 is alles 030 geworden.

John zit al 31 jaar in het vak. Gestart als afwasser bij de Bovenmeester, daar uiteindelijk geëindigd als Chef-kok. Tevens ook oa gewerkt in Kasteel Kerckebosch (toen nr 68 van NL), Mercure en stage bij de Treeswijkhoeve , een 2 sterren restaurant !! Daarnaast heeft John vanaf 2002 ook de Graaf van Brederode gehad in Vianen samen met een compagnon. Ook dit restaurant had een notering in de Top 500 van Nederland.

Eeterie 03402 is een gespecialiseerd visrestaurant.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.