Euromast

Culinair genieten in de lucht

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Euromast
Parkhaven 20
3016GM Rotterdam
Nederland

Met 185 meter is de Euromast het hoogste gebouw van Nederland. De in Rotterdam gelegen mast bied veel meer aan dan een prachtig uitzicht. Bovenin de toren kun je genieten van een HEERLIJK 5-gangendiner inclusief aperitief. De Euromast is onderdeel van de World Federations of Great Towers (WFGT). Dit zijn de 37 mooiste en hoogste torens ter wereld. Onder andere de Eiffeltoren, Burj Khalifa, Empire State Building en de Berliner Fernsehturm.

De Euromast is al 60 jaar dé hoogste uitkijktoren van Nederland. Dit iconische gebouw is op 25 maart 1960 geopend ter gelegenheid van de Floraide, een bloemen- en tuinbouwtentoonstelling die werd gehouden in het park naast de Euromast. Dit jaar viert de Euromast zijn 60 jarig jubileum!

Met een fantastisch uitzicht van het mooie Rotterdam in combinatie met een culinair 5-gangenmenu ga je een bijzondere ervaring tegemoet.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.