't Ganzenest

Comfortabele en culinaire ontspanning

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
't Ganzenest
Delftweg 58 a
2289 AL Rijswijk
nederland

Op 23 september 2020 opende restaurant 't Ganzenest van Erik Tas in Rijswijk haar deuren. Tas is chef en ondernemer van Bij Erik en buurman Bistro nr. 11 in Leidschendam. Daarvoor stond hij in het met twee Michelinsterren bekroonde Parkheuvel. Nu gaat hij met 't Ganzenest een nieuwe uitdaging aan in een ruim en statig pand in Rijswijk. Wij verwachten dat de chef binnen afzienbare tijd wel eens een ster zou kunnen koken in zijn derde en nieuwste restaurant.

Het restaurant is gelegen op een prachtige locatie in Rijswijk naast het verlengde van de Vliet, het Rijn-Schiekanaal en is ook voorzien van een aantal sfeervolle hotelkamers. Vanaf eind september is het mogelijk om hier te genieten van prachtige, culinare gerechten op het niveau van wat je gewend bent bij restaurant Bij Erik (bekroond met een Bib Gourmand).

Ondanks de coronacrisis ziet Erik kansen: ´Nu weet ik weer waarom ik ondernemer ben geworden. Snel reageren, schakelen en positief blijven. Ik durf verder te kijken dan 2020. In deze tijden komen de echte ondernemers boven drijven. Ook in corona tijd ondanks dat het een moeilijke periode is voor de horeca zie ik nieuwe kansen. Daarom maken wij deze stap nu. Dingen die ik nu niet kan waarmaken Bij Erik kunnen we in Rijswijk wel aanpakken. Daar kunnen we doorgroeien en voldoen aan de vraag van onze gasten.’

Behalve dat je op gastronomisch topniveau kunt dineren, kom je ook tot rust tijdens een overnachting in één van de comfortabele hotelkamers. Klinkt dit niet HEERLIJK? Reserveer en geniet als één van de eerste van ´t innovatieve, culinaire Ganzenest.

 

Reviews
"'t Ganzenest" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Delftweg 58, Rijswijk
4.4 out of 5 stars - 3 votes Zeer goed
8.7
Eten
8.3
Service
9
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 9

  Jet Houwers

  Verwend met het 6-gangenmenu met bijpassende wijnen. Heerlijk om daarna meteen naar de kamer te kunnen om te overnachten!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  23 oktober 2020
 • 7.75

  MaxK

  Heel fijn dat er in Rijswijk weer een goed restaurant is bijgekomen. Mooie gerechten, smakelijke wijnen, ruimte. Ongedwongen bediening -zou eigenlijk nu wat afstandelijker mogen- die iets beter de volgorde van inschenken wijn / opdienen gerechten in het oog zou kunnen houden. Maar al met al een aangename ervaring.
  8
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  1 oktober 2020
 • 9.5

  René M.

  Het eten werd steeds lekkerder met elk van de vijf gangen: vis, vlees en dessert waren verrukkelijk. De ontvangst was perfect, en de ambiance ook. De bediening vonden we een beetje slordig; inschenken of uitserveren voor je neus langs. We hoefden echt niet bang te zijn voor een politiecontrole op de terugweg: na vijf BOB-glazen hadden we nog niet een heel glas wijn gedronken. Het prijsniveau is al aangepast aan de eerste ster die men wil gaan waarmaken. Daar wensen we 't Ganzenest graag veel succes bij!
  9
  Eten
  9
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  28 september 2020