Apollo Hotel Groningen & Chef’s! Food & Drinks

Open kitchen, no secrets

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Apollo Hotel Groningen & Chef’s! Food & Drinks
Laan van de Vrijheid 91
9728 GA Groningen
nederland

In het hoge noorden, Groningen om precies te zijn, vind je het Apollo Hotel Groningen en het daarbij horende Chef’s! Food & Drinks. 

Chef’s! Food & Drinks is een vernieuwend concept waarbij iedereen de Chef is. Van het keukenpersoneel en de bediening tot de gast. Bij dit restaurant krijg je letterlijk een kijkje in de keuken. Voor de unieke beleving geven échte chefs de gerechten een finishing touch aan tafel. Waarom? Chef's! Food & Drinks vind het belangrijk dat je kunt zien dat zij enkel hoogwaardige, verse ingrediënten gebruiken en deze ook kan proeven.

Chef's! staat voor ''open kitchen, no secrets'''. Hier geloven ze niet in het bewaren van keukengeheimen of een klassieke keukenbrigade.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.