De Waard van Dokkum

Laat je volledig in de watten leggen

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
De Waard van Dokkum
De Markt 30
9101 LS Dokkum
Nederland

Twee heerlijke dagen verwend worden én Dokkum op zijn best beleven, dat klinkt toch geweldig?! Verblijf een nacht in het Abdij Hotel en laat je heerlijk in de watten leggen. Ontspan in de knusse Double Room en geniet ’s avonds van het verrassingsmenu en bijpassend wijnarrangement. Het menu wordt bepaald door de aanvoer van dagverse producten en daarom elke dag opnieuw samengesteld.

In Dokkum ligt Restaurant de Waard van Dokkum, waar je zult genieten van een heerlijk 5-gangendiner. De keuken maakt hier zoveel mogelijk gebruik van specifieke producten uit de regio; deze worden op een ambachtelijke manier bereid; zo bakken ze zelf brood met meel van de molen uit Burdaard en draaien ze hun eigen ijs. In de Waard wordt ook seizoensgebonden gekookt en worden de ingrediënten dagelijks vers ingekocht of geleverd; zo komt het vleeswaren van de ambachtelijke slager uit Ternaard (verkozen tot beste slagerij van Nederland in 2009) en de vis van “De Goede Vissers” uit Den Oever. De boerenkazen komen van verschillende boerderijen uit Friesland en worden er groentes geteeld in onze eigen tuin. Op deze manier krijg je pure en eerlijke gerechten voorgeschoteld.

Het restaurant is een Fairtrade gecertificeerd restaurant. Alle geserveerde vis is gevangen onder het MSC keurmerk, de groentes en vlees zijn gecertificeerd met het EKO keurmerk en de producten van ver worden zoveel mogelijk ingekocht d.m.v. Fairtrade.

 

Reviews
"De Waard van Dokkum" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 De Markt 30, Dokkum
4 out of 5 stars - 1 votes Zeer goed
9
Eten
7
Service
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 8

  M. Mann

  Het eten was heerlijk. Wat tegenviel was de wijn. Omdat we nog moesten rijden, namen we een glas wijn. Dat was niets bijzonders. We moesten te lang wachten op het dessert, dat was jammer. We komen zeker terug om de visgerechten te proeven.
  9
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  15 november 2015