Vermeer*

Gastronomische 'STAYCATION'

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Vermeer
Prins Hendrikkade 59-72
1012 AD Amsterdam
Nederland

Genieten van een STAYCATION tijdens 5-gangendiner inclusief aperatief van restaurant Vermeer in combinatie met een overnachting en ontbijt bij het vijfsterrenhotel NH Collection Barbizon Palace. Een prachtig hotel wat onder andere beschickt over een wellness -en fitness faciliteit.

Vermeer Amsterdam is het Michelinsterrestaurant van chef Chris Naylor. Hier experimenteert hij met de producten die hij dagelijks krijgt aangereikt van kwekers uit de buurt. De producten zijn seizoensgebonden, dus de gerechten variëren dagelijks. De oorspronkelijk Britse chef Chris Naylor is wat ze noemen quirky. Zijn geniale smaakvermogen en zijn creatieve geest zorgen voor voortdurende vernieuwing. Chris is niet bang om grenzen op te zoeken en houdt zeker niet van overworked and pretentious bullshit. Het resultaat: robuuste gerechten met pure en volle smaken. 

De sommelier heeft een selectie van 40 topwijnen gemaakt. Voor de echte liefhebber is er tevens een goed gevulde kelder met wijnen van over de hele wereld.

Reviews
"Vermeer" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Prins Hendrikkade 59-72, Amsterdam
4.5 out of 5 stars - 1 votes Uitmuntend
9
Eten
9
Service
9
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 9

  Reina Schoorl

  Heerlijk gegeten- vriendelijk leuke Somelier.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  17 oktober 2020