Domusdela

Ervaar het gevoel van thuiskomen en geniet

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Domusdela
Kanaalstraat 4
5611 ct Eindhoven
Nederland

Het goed verborgen Pareltje DOMUSDELA, gelegen in Eindhoven, geeft kleur aan het leven. DOMUSDELA bruist en inspireert mensen tot betekenisvolle ontmoetingen. Onder het genot van eten en drinken binnen en buiten, is er ruimte voor stijlvolle vieringen - van ingetogen tot uitbundig. Je kunt er korter of langer verblijven en tot rust komen.

DOMUSDELA is het historische pand wat vroeger diende als klooster/kerk. Het voormalige Augustijnenklooster Mariënhage. Eeuwenlang ontvingen de Augustijnen hun bezoekers steevast met de woorden: Welkom, fijn dat je er bent! Dat is de traditie waar DOMUSDELA nu op voortbouwt. Tegenwoordig dient het pand vele doeleinden, theatherstukken, ceremonies, bruiloften, noem het maar op.  Binnen in het pand vind je ook Brasserie Rita. oprechte gastvrijheid, klassieke gerechten met een moderne twist, op een historische locatie waar nieuwe herinneringen ontstaan.

Daarnaast bevind zich ook Boutiqe Hotel Mariënhage. Een luxe hotel dat een verborgen geschiedenis onthult in het hart van Eindhoven. 

DOMUSDELA staat midden in de samenleving. Duidelijk zichtbaar, want recht in het hart van Eindhoven. In dit huis vier je het leven en ervaar je ook dat het leven doorgeven is. Ervaar het gevoel van thuiskomen en geniet van de verstilling in de tuin of schuif aan in Brasserie Rita. Blijf overnachten in het luxe boutique Hotel Mariënhage. 

DOMUSDELA is de plek waar immens geluk en intens verdriet naast elkaar bestaan. Precies zoals in ons dagelijks leven! Klooster Mariënhage vormt het decor voor betekenisvolle ontmoetingen. Van oudsher ademt dit complex gastvrijheid. Eeuwenlang ontvingen de Augustijnen hun bezoekers steevast met de woorden: Welkom, fijn dat je er bent! Dat is de traditie waar DOMUSDELA nu op voortbouwt.

Geniet van een 3-gangenmenu inclusief koffie én een overnachting inclusief ontbijt.

Reviews
"Domusdela" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Kanaalstraat 4, Eindhoven
3.7 out of 5 stars - 7 votes Goed
7.3
Eten
7.1
Service
7.9
Sfeer
7.1
Gastvrijheid
 • 8.75

  Jochem Sneep

  -
  9
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  28 november 2020
 • 8

  Martina

  Brasserie Rita in hotel Mari?nhage is heel sfeervol: modern in een oud gebouw. Bediening was erg hartelijk en gastvrij. Het verrassingsmenu vonden we ook verrassend lekker, met uitgesproken smaken. We hadden een extra 4e gang toegevoegd, wat een heerlijke nasi bleek te zijn! Voor ons dus een aanrader. Met de aanbieding diner, overnachting en ontbijt was het ook nog eens héél voordelig qua prijs.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  28 november 2020
 • 7.75

  ron roos

  Het eten was prima de wijn was to, vond alleen de bediening wat afstandelijk en je moet hier geen haast hebben
  8
  Eten
  7
  Service
  9
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  22 november 2020
 • 7.5

  Réanna en Michiel

  Over het geheel erg tevreden. Vooral het voorgerecht en hoofdgerecht waren erg smakelijk en prachtig opgemaakt. Helaas moesten wij tot twee keer toe om een drankje vragen, we zaten al even met lege glazen.
  8
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  14 november 2020
 • 4

  Ina Red

  Ik vond het arrangement matig. Het voorgerecht was niet een voorgerecht, maar stuk kabeljauw op puree. Bij het hoofdgerecht zat geen groente. Zij zouden de groente leveren, maar zij waren het vergeten te brengen. Het ontbijt was zeer matig, vaak op en koud. Tevens had ik telefonisch met de receptie afspraken gemaakt omtrent mijn gast en die zijn niet nagekomen. Het bevreemde mij ook dat de bediening heel strikt was, maar dat zij om 22.10 uur aan de bar zonder mondkap alcohol gingen nuttigen. Mijn kamer had geen openslaande raam en ik vond dit vrij benauwd.
  3
  Eten
  5
  Service
  5
  Sfeer
  3
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  10 november 2020
 • 7.5

  Jeannet

  Prima verhouding prijs / kwaliteit. Mooi hotel, in een bijzonder gebouw, wat prachtig is gerestaureerd. Eten was goed, zonder probleem werd een gerecht vervangen. Bediening was soms wat laat met serveren, waardoor niet alles op de juiste temperatuur was Corona regels worden goed nageleefd. Was een positieve ervaring.
  7
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  1 november 2020
 • 8

  Toon de Goey

  Fantastische avond, fijne overnachting en een prima ontbijt. Heel fijn bij domusdela
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  25 oktober 2020