Domusdela

Ervaar het gevoel van thuiskomen en geniet

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Domusdela
Kanaalstraat 4
5611 ct Eindhoven
Nederland

Het goed verborgen Pareltje DOMUSDELA, gelegen in Eindhoven, geeft kleur aan het leven. DOMUSDELA bruist en inspireert mensen tot betekenisvolle ontmoetingen. Onder het genot van eten en drinken binnen en buiten, is er ruimte voor stijlvolle vieringen - van ingetogen tot uitbundig. Je kunt er korter of langer verblijven en tot rust komen.

DOMUSDELA is het historische pand wat vroeger diende als klooster/kerk. Het voormalige Augustijnenklooster Mariënhage. Eeuwenlang ontvingen de Augustijnen hun bezoekers steevast met de woorden: Welkom, fijn dat je er bent! Dat is de traditie waar DOMUSDELA nu op voortbouwt. Tegenwoordig dient het pand vele doeleinden, theatherstukken, ceremonies, bruiloften, noem het maar op.  Binnen in het pand vind je ook Brasserie Rita. oprechte gastvrijheid, klassieke gerechten met een moderne twist, op een historische locatie waar nieuwe herinneringen ontstaan.

Daarnaast bevind zich ook Boutiqe Hotel Mariënhage. Een luxe hotel dat een verborgen geschiedenis onthult in het hart van Eindhoven. 

DOMUSDELA staat midden in de samenleving. Duidelijk zichtbaar, want recht in het hart van Eindhoven. In dit huis vier je het leven en ervaar je ook dat het leven doorgeven is. Ervaar het gevoel van thuiskomen en geniet van de verstilling in de tuin of schuif aan in Brasserie Rita. Blijf overnachten in het luxe boutique Hotel Mariënhage. 

DOMUSDELA is de plek waar immens geluk en intens verdriet naast elkaar bestaan. Precies zoals in ons dagelijks leven! Klooster Mariënhage vormt het decor voor betekenisvolle ontmoetingen. Van oudsher ademt dit complex gastvrijheid. Eeuwenlang ontvingen de Augustijnen hun bezoekers steevast met de woorden: Welkom, fijn dat je er bent! Dat is de traditie waar DOMUSDELA nu op voortbouwt.

Geniet van een 3-gangenmenu inclusief koffie én een overnachting inclusief ontbijt.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.