No Rules

Genieten op hoog niveau in de huiskamer

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
No Rules
Marie Heinekenplein 5-8
1072 MH Amsterdam
nederland

No Rules bij jou thuis! Een restaurant bezoek zit er voor nu even niet in, dus dan maar thuis genieten van je favoriete gerechten. Als extra'tje hebben driesterrenchef Jacob Jan Boerma en Richard Way een wisselend 3-gangenmenu gemaakt (ook vegetarisch optie). Ook is het mogelijk het 3-gangenmenu te bestellen inclusief cocktail!

"’De regels volgen zorgt voor fantastische pizza.  Maar als je op zoek bent naar nét iets meer, iets waarvan je denkt holy sh*t, what the f*ck of OMG, iets wat je niet verwacht, moet jij je niet aan de regels houden."

Restaurant No Rules op het Marie Heinekenplein in Amsterdam gelooft in een No Rules filosofie. Zoals Picasso ooit zei‘’ you have to learn the rules like a pro, so you can break them like a chef’’. 

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.