The Millèn & Marriott Hotel Rotterdam*

Special Gourmet Package Deal

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
The Millèn & Marriott Hotel Rotterdam
Weena 686
3012 CN Rotterdam
nederland

Restaurant The Millèn, in de Michelingids van 2020 ook weer beloond met 1 Michelinster, is gevestigd op de 'R' etage van het Rotterdam Marriott Hotel (5 sterren). Geniet van een diner in Restaurant The Millèn met aansluitend een overnachting in het hotel met de 'Special Gourmet Package Deal'. 

Tijdens het diner ervaar je de de liefde voor goed eten die zich vertaalt in verrassende smaken, waarbij pure ingrediënten van het seizoen de basis vormen. Niet alleen het uitzicht is waanzinnig, ook óp het bord levert Wim een eersteklas beleving. Zijn gerechten zijn toegankelijk, maar toch ook spannend. En na het HEERLIJKe diner overnacht je in één van de warme en sfeervolle kamers van het Rotterdam Marriott Hotel. Hier geniet je de gehele avond nog na van alle bijzondere gerechten. 

Ontsnap even aan de hectiek en laat je volledig in de watten leggen met dit HEERLIJKe arrangement van The Millèn* in samenwerking met het Rotterdam Marriott Hotel*****. Het Marriot Hotel***** beschikcht onder andere over een zeer goede fitness faciliteit.

Reviews
"The Millèn & Marriott Hotel Rotterdam" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Weena 686, Rotterdam
5 out of 5 stars - 1 votes Uitmuntend
10
Eten
10
Service
10
Sfeer
10
Gastvrijheid
 • 10

  Ronald

  Heerlijk gegeten en genoten van de sfeer en service ondanks de Corona tijd.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  1 juni 2020