Red

Wordt het de lobsterbox, steakbox of toch het 3-gangenmenu?

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Red
Keizersgracht 594
1017EN Amsterdam
Nederland

Hoe werkt het?

1) Selecteer een datum waarop je de bestelling wil afhalen
2) Kies de gewenste tijd: afhalen kan van 12:00 tot 21:00 uur
3) Selecteer het aantal personen voor het gewenste menu
4) Rond de bestelling af
5) De betaling vindt plaats in het restaurant 

Restaurant informatie

Restaurant Red is met haar unieke concept, kreeft en tournedos, dé hotspot in hartje Amsterdam en brengt je een warme ‘Parijse’ ambiance. Gelegen in een prachtig grachtenpand, daar waar de Keizersgracht de nieuwe Spiegelstraat kruist, is het restaurant al meer dan 10 jaar een must voor culinaire liefhebbers van kreeft, tournedos, champagne en mooie wijnen. Red is befaamd om haar gastvrije bediening, informele ambiance, vriendelijke prijzen en hoogstaande kwaliteit. 

Behalve kreeft en tournedos, seveert Red ook andere gerechten en dat nu ook in de takeaway boxen! Zo heb je de keuze uit een 3-gangenmenu, een lobsterbox en een steakbox, een erg lastige keuze om hier uit te moeten kiezen. De chefs hebben het meeste werk gedaan zodat jij het alleen nog een 'tikkie' in de oven hoeft te geven.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.