Pulitzer Amsterdam & Jansz.

Unieke overnachting in een historisch hotel

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Pulitzer Amsterdam & Jansz.
Prinsengracht 323
1016 GZ Amsterdam
nederland

Even er tussenuit deze hectische dagen? Dat kan! Met deze unieke deal bij het Pulitzer hotel in Amsterdam geniet je van een luxueuze overnachting inclusief € 100,- restaurant tegoed (per twee personen).

Vertoeven in het Pulitzer in Amsterdam is alsof je teruggaat naar de roemrijke geschiedenis van Amsterdam die teruggaat tot in de Gouden Eeuw. Het hotel is gesitueerd in maar liefst vijfentwintig zeventiende en achttiende-eeuwse grachtenpanden die ooit het decor waren van toonaangevende handel en flamboyante Nederlandse aristocratie.

In 1960 zag Peter Pulitzer (kleinzoon van Pulitzerprijs oprichter Joseph Pulitzer) de potentie van de mooie, maar vervallen grachtenpanden. Hij kocht twaalf huizen aan de Prinsengracht en Keizersgracht en maakte er Amsterdams oudste vijf sterren hotel van! De rest, zoals men zegt, is geschiedenis.

Vijf jaar geleden, in 2015 (en 2016) onderging het Pulitzer de grootste renovatie in haar geschiedenis. Het hotel combineert nu het beste van twee kanten, klassieke schoonheid met een eigentijdse stijl. Een unieke combinatie van traditioneel vakmanschap en modern comfort. Waan je in een bijzonder hotel waarin meer dan 200 unieke kamers te vinden zijn. 

Tijdens deze aanbieding geniet je niet alleen van een ontspannen overnachting, maar ook ontvang je een restaurant voucher ter waarde van € 100,- (per twee personen) die je kan besteden in restaurant Jansz, Pulitzer’s Bar of Pause at Pulitzer (Jansz. en Pulitzer’s Bar zijn geopend op vrijdag en zaterdag!). Dit kan voor zowel het diner zijn als voor het ontbijt. Liever knus op de kamer blijven? Geen probleem, het restaurant tegoed is vrij te besteden en kan dus ook ingezet worden voor bijvoorbeeld roomservice.

Mocht je toch willen dineren in restaurant Jansz, dan zit je wat betreft een culinaire avond helemaal goed! Een ongedwongen maar hoogstaand restaurant met respect voor kwaliteit van ingrediënten is waar Jansz. voor staat. Prachtige klassiekers met een moderne twist. Geniet van internationale smaken op de meest discrete manier. Een subtiele verfijning, midden in de Negen Straatjes.

Nieuwsgierig geworden? Reserveer dit unieke arrangement dan snel en laat je volledig in de watten leggen!

Openingstijden:

JANSZ.:
Vrijdag
12:00 - 17:00 voor lunch & 17:00 - 22:00 voor diner

Zaterdag 07:00 - 11:00 voor ontbijt, 12:00 - 17:00 voor lunch & 17:00 - 22:00 voor diner

Zondag 07:00 - 11:00 voor ontbijt  

Pulitzer BAR:
Vrijdag t/m zaterdag van 15:00 - 22:00 uur.

PAUSE at Pulitzer:
Maandag t/m donderdag 07:00 - 22:00 voor ontbijt, lunch en diner

Vrijdag 07:00 - 20:00 voor ontbijt, lunch en diner

Zaterdag 10:00 - 20:00 voor lunch en diner

Zondag 10:00 - 22:00 voor lunch en diner

 

 

 

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.