Gallery61 & Novotel Den Haag City Centre

Ontspannen minivakantie

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Gallery61 & Novotel Den Haag City Centre
Passage 61
2511 AC Den haag
nederland

Novotel Den Haag City Centre, gelegen in Den Haag, is een 4-sterren hotel in het centrum van Den Haag, op een unieke plek in de Haagse Passage tegenover het Binnenhof. Een warm welkom en thuiskomen-gevoel staan hoog in het vaandel bij Novotel. Laat je in de watten leggen en geniet van een comfortabel verblijf. Ook is er een fitnesscentrum aanwezig en is er een fietsverhuur in de buurt.

Daarnaast is het hotel de ideale uitvalsbasis om de de Hofstad te ontdekken. Op steenworp afstand vind je het Mauritshuis, de Galerij Prins Willem V en de Ridderzaal. Genoeg te doen dus.

Op nummer 61 van de prachtige passage in Den Haag vind je het mooie Gallery61. Een van de oudste panden van de stad is omgetoverd tot een kleurrijke brasserie. De splinternieuwe brasserie heeft een sfeervol huiskamergevoel, waardoor iedereen zich thuis voelt.

Het keukenteam stelt prachtige gerechten samen met de lekkerste ingrediënten van Haagse leveranciers. Zo komt de vis uit Scheveningen, het vlees van Haagse slager Piet van den Berg en de heerlijke kazen van Ed Boele. De honing die Gallery61 serveert is allemaal zelf gemaakt in de eigen bijenkast die op het dak te vinden is. Ontbijt, lunch, dessert of diner, elk gerecht is op elk moment van de dag te bestellen. Niet alleen de gerechten komen uit het mooie Den Haag, ook aan de bar is er volop Haagse glorie te bestellen. De likeuren komen uit stokerij Van Kleef en zijn eigenwijs en uniek, net als Den Haag.

Reviews
"Gallery61 & Novotel Den Haag City Centre" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Passage 61, Den haag
4.25 out of 5 stars - 1 votes Zeer goed
8
Eten
9
Service
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.5

  Anne

  In het restaurant een 3 gangen menu gegeten icm overnachting in het hotel. Heerlijk gegeten, fijne sfeer en vriendelijk personeel. Er werd ook netjes rekening met corona gehouden. Zeker een aanrader!
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  1 november 2020