The Fallon Hotel & D'arrêt

Ontspanning gegarandeerd

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
The Fallon Hotel & D'arrêt
Prins Bernhardlaan 16
1815JG Alkmaar
nederland

Overnachten in een voormalig gevangenisgebouw? Het kan! Met een ligging in het sfeervolle centrum van Alkmaar, nabij de stranden van Bergen en Egmond aan Zee, luchthaven Schiphol en bruisend Amsterdam is The Fallon Alkmaar een perfecte keuze voor een luxe verblijf in een modern boutique hotel. Het boutique hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw Schutterswei.

Met faciliteiten als Chromecast, een flatscreen televisie en een Nespressomachine op de kamer, een heerlijke inloopdouche en voldoende parkeergelegenheid garandeert The Fallon een ontspannen verblijf. Leuke bezienswaardigheden als de Alkmaarse kaasmarkt en een uitstekende verbinding met zowel het openbaar vervoer als het wegennet maken een zakelijk verblijf of een heerlijk weekendje weg in eigen land meer dan comfortabel.

De heerlijkste creaties worden gecreëerd in het restaurant D' ârret. Dit restaurant heeft een erg fijne sfeer waar je je helemaal thuis zult voelen. Laat je verrassen door heerlijke smaaksensaties.

Reviews
"The Fallon Hotel & D'arrêt" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Prins Bernhardlaan 16, Alkmaar
4.15 out of 5 stars - 1 votes Zeer goed
7
Eten
8
Service
9
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.25

  ron

  Zeer vriendelijk en warm gast vrij restaurant, borden hadden ietsje voller gemogen
  7
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  31 oktober 2020