VANE

Volledig tot rust komen in luxueuze setting

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
VANE
Vestdijk 5
5611CA Eindhoven
Nederland

In het mooie centrum van Eindhoven vind je het moderne, maar toch sfeervolle restaurant VANE. Gelegen op de bovenste verdiepingen van het NH Collection Eindhoven Centre hotel zorgt VANE voor een winnende combinatie van een toprestaurant en een goede cocktailbar, met een fantastisch uitzicht over de lichtstad. De sfeer is modern met een vleugje retro en klassiek, iedereen wordt met brabantse gezelligheid ontvangen.

VANE is afgeleid van het Nederlands vertaalde woord windvaan, wat synoniem staat voor hoogte, windstreken, trots en een herkenningspunt van de omgeving. Een restaurant dat voor en door Eindhoven is, kan een chef-kok uit deze stad natuurlijk niet missen. Op de dertiende verdieping bereid chef Casimir Evens passievol complexe maar toch elegante gerechten, zonder daarbij de hartelijkheid van Brabant te verliezen. De gastronomische keuken van VANE is zelfs met 13 Gault-Millau punten bekroond en heeft een notering in de Lekker500 gids. De fijnproever zal de invloeden uit de vier windstreken zeker waarderen in de verrassende gerechten.

Na dit HEERLIJKe diner kom je tot rust in het prachtige vijfsterrenhotel NH Collection Eindhoven Centre. De urban uitstraling van het gebouw wordt voortgezet in het interieur waarbij de hoogste comfort standaarden en design meubilair samen ultieme luxe uitstralen. Na de opening in 2017 is de vijfde ster, die binnen een jaar is toegekend, hét bewijs van de hoge servicestandaard die het hotel hanteert.

 

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.