Landhotel Diever

Tot rust komen in de natuur

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Landhotel Diever
Groningerweg 6
7981 LA Diever
nederland

In Landhotel Diever aan de rand van het Drents Friese Wold staan gastvrijheid en (h)eerlijke producten hoog in het vaandel. Door kleinschaligheid en een persoonlijke benadering maken zij het verschil op één van de mooiste locaties van Nederland. Ze bereiden een verrassende amuse gevolgd door een door u zelf uitgekozen 3 gangen diner op de kamer afsluitend met een kopje koffie of thee. 

De keuken biedt een gevarieerde, wisselende kaart met veel streekproducten, waarbij eerlijke en pure smaken centraal staan. De eigen kruidentuin voorziet de keuken van verse, geurige kruiden. Dit heerlijke diner op de kamer wordt vervolgd door een overnachting in een kamer met weidezicht met de volgende dag een uitgebreid ontbijt. Ook het ontbijt zal op de kamer worden verzorgd.

Het hotel grenst direct aan een Nationaal Park. Gelegen aan een bosweg is er volop rust en ruimte. Er is een grote kans op het spotten van reeën en bijzondere vogels. Wandelaars, fietsers, ruiters en natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Ook honden en paarden zijn welkom om te overnachten. Het centrum van het toeristische brinkdorp Diever bevindt zich op loopafstand, even voorbij het prehistorische hunebed. Assen, Meppel, Westerbork, Orvelte en Veenhuizen liggen op slechts een half uurtje rijden.

Het hotel beschikt over 17 comfortabele tweepersoonskamers, die grenzen aan het sfeervolle restaurant. Alle kamers bevinden zich op de begane grond, waardoor ze ook voor minder validen goed toegankelijk zijn. Er zijn tevens een aantal aangepaste kamers. De meeste kamers hebben een eigen terrasje, gelegen aan het weiland, waar de schaapjes en paarden ook grazen.

 

 

 

Reviews
"Landhotel Diever" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Groningerweg 6, Diever
4.5 out of 5 stars - 1 votes Uitmuntend
9
Eten
9
Service
9
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 9

  Karina

  Het hotel-restaurant ligt in een prachtige omgeving waar het heerlijk fietsen en wandelen is. De ontvangst en ook het contact met het personeel daarna was buitengewoon vriendelijk. Het diner was boven verwachting; heerlijk bereid en prachtig opgediend. De live pianomuziek maakte het extra sfeervol! We hebben daarna ook een prima overnachting gehad. De kamer/badkamer is weliswaar iets gedateerd, maar de ligging is prachtig. Je stapt zo naar buiten de de natuur in.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  6 december 2020