The Millèn & Marriott Hotel Rotterdam*

Special Sunday

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
The Millèn & Marriott Hotel Rotterdam
Weena 686
3012 CN Rotterdam
nederland

De grootste haven van Europa, de Erasmusbrug, de Euromast en imposante architectuur; dat is Rotterdam! Een bruisende stad van internationale allure. De Millennium Toren, waar het Rotterdam Marriott Hotel zich in bevindt, is een van de vele gebouwen die de Rotterdamse skyline siert. In dit luxe 5 sterren hotel ontbreekt het je aan niets; service van kwaliteit, prachtige hotelkamers en alles lekker dichtbij. Het hotel is tegenover het Centraal Station en op loopafstand van diverse bezienswaardigheden en het grootste winkelgebied van de stad. De centrale ligging maakt dit hotel je ideale startpunt de stad te ontdekken.

Michelinsterrestaurant The Millèn van Chef en eigenaar Wim Severein bevindt zich op de eerste verdieping van het hotel. Zijn liefde voor goed eten vertaalt zich in verrassende menu’s waarin pure ingrediënten uit het seizoen de basis vormen. Ze selecteren hiervoor de beste ingrediënten en producten, die met zorg en aandacht door de leveranciers worden aangeboden. De leveranciers zijn net zo gepassioneerd als de medewerkers en hebben maar één doel: de mooiste producten leveren. Dat proef je meteen op je bord. Ze bereiden een HEERLIJKe ALL-IN 5-gangenmenu van pure en eerlijke gerechten.

Nadat je tot rust bent gekomen in het luxe hotel, geniet je van een uitgebreid ontbijt in het Marriott Hotel. The Millèn zal de kamer voor u boeken in het Rotterdam Marriott Hotel en een bevestiging sturen  van uw reservering
Reviews
"The Millèn & Marriott Hotel Rotterdam" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Weena 686, Rotterdam
4.65 out of 5 stars - 5 votes Uitmuntend
9.4
Eten
9.2
Service
9.2
Sfeer
9.4
Gastvrijheid
 • 8

  Roswitha van Plateringen

  Over het algemeen was het eten lekker. Helaas had de fazant en de truffel weinig smaak. De wijnen bij het arrangement waren goed gekozen, helaas waren een aantal daarvan al de vorige dag geopend, wat de smaak niet ten goede kwam.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  24 november 2020
 • 9

  Glenda vV

  Heerlijk zo n diner, zeker in deze ongezellige Corona tijd. t Was ouderwets genieten, gastvrije ontvangst en relaxte sfeer. Wij mochten onze tijd met een uur vervroegen, dit hebben wij zeker gewaardeerd, aangezien tot 20.00 uur alcoholgebruik was toegestaan. Mooie gerechten en wijnen, kortom top. Kunnen niet wachten tot de horeca weer open gaat en wij komen zeker terug. Hotelovernachting Met ontbijt was ook top.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  19 november 2020
 • 9.5

  Bas

  Fantastisch eten, zeer hoog niveau. Vriendelijke bediening.
  10
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  14 november 2020
 • 10

  N Sturm

  Dank voor de superfijne avond. De attente en open gesprekken met het personeel maakt het af!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  2 november 2020
 • 10

  Ronald

  Heerlijk gegeten en genoten van de sfeer en service ondanks de Corona tijd.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  1 juni 2020